Tutuş hissi bana göre çoğu oyuncu faresinden iyi. Oyuncu mouselarından ayrılan tarafı sensör kalitesi. Ben bu 1850'yi değil 1000'i kullanmıştım. Bu yüzden belki bu modelin sensörü daha iyidir ama çok fark olduğunu sanmam.
Kısaca eğer ben kablosuz fare alacağım ve bütçem bu kadar diyorsanız alınır. Masaüstünde sensör farkı belli oluyor ama oyunlarda hissettirmiyor.
Zaten ben bu karşılaştırmayı 1000 modeline göre (2013 mouse'u) yapıyorum 1850 çok daha yeni bir model ve sensör kalitesi artmıştır.
Tutuş hissi bana göre çoğu oyuncu faresinden iyi. Oyuncu mouselarından ayrılan tarafı sensör kalitesi. Ben bu 1850'yi değil 1000'i kullanmıştım. Bu yüzden belki bu modelin sensörü daha iyidir ama çok fark olduğunu sanmam.
Kısaca eğer ben kablosuz fare alacağım ve bütçem bu kadar diyorsanız alınır. Masaüstünde sensör farkı belli oluyor ama oyunlarda hissettirmiyor.
Zaten ben bu karşılaştırmayı 1000 modeline göre (2013 fareyi) yapıyorum 1850 çok daha yeni bir model ve sensör kalitesi artmıştır.
Oyuncu mouseları tutuşu iyi olduğu için oyuncu mousu değil, sensör, ağırlık, click latency, hz konusunda ofis farelerinden kat kat üstün olmalarından dolayı "oyun" faresi.
Oyun mouseları hakkında yazdığım bir rehber var, bu mesajın altında. Onu okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Keşke benim fare bilgimin onda biri kadar bilgi sahibi olsanız. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
Oyuncu mouseları tutuşu iyi olduğu için oyuncu mousu değil, sensör, ağırlık, click latency, hz konusunda ofis farelerinden kat kat üstün olmalarından dolayı "oyun" faresi.
Eğer FPS oyunlarında Hardcore oynamıyorsa ağırlık, sensör ve click latenzy dediğin farklar baştan önemsizleşir, zaten abartı bir fark yok bu konularda. Sensör kalitesine zaten bir önceki mesajda deyindim.
Oyun mouseları hakkında yazdığım bir rehber var, bu mesajın altında. Onu okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Keşke benim fare bilgimin onda biri kadar bilgi sahibi olsanız. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
Saydığınız hiç bir sebep ofis faresiyle oyun oynamaya engel değil. Arkadaş bu farkları net olarak sadece FPS oyunlarında hisseder. Ama FPS oyunlarını arada bi' öylesine girmek için oynuyorsa ofis faresiyle gayet de oyun oynanır.
Eğer FPS oyunlarında hardcore oynamıyorsa ağırlık, sensör ve Click latenzy dediğin farklar baştan önemsizleşir, zaten abartı bir fark yok bu konularda. Sensör kalitesine zaten bir önceki mesajda deyindim.
Ofis faresi adlı üstüne ofis de kullanılmak için üretilmiştir. Onunla sabah akşam flick at, 180 dön diye üretilmemiştir. O fare ile hikayeli oyun da oynanmaz. Oyun için üretilmiş bir şey değil, adı üstüne ofis faresi.
Mesajımı dikkatli okuduysan FPS dışındaki oyunlarda oynanır diyorum.
Ayrıca neden Hikayeli oyun oynanması ki? Ben ofis faresiyle GTA V'in tüm hikayesini bitirdim üstüne Online'da 54 saatim var ve gayet de iyi oynandı.
Bakın yanlış anlamayın ben ofis fareleriyle çok iyi oynanır demiyorum. Ama bu bütçede tercih edilebilir, oyun oynanmaz demek fazla abartı olur diyorum.
Ofis faresi adlı üstüne ofis de kullanılmak için üretilmiştir. Onunla sabah akşam flick at, 180 dön diye üretilmemiştir. O fare ile hikayeli oyun da oynanmaz. Oyun için üretilmiş bir şey değil, adı üstüne ofis faresi.
A4Tech G3 280a fare aldım bununla FPS oyunundan tut tüm hikayeli oyunları ergonomik tutuşu güzel ve hafif olduğu için orta boyda hoşuma gittiği için aldım oyunlarda tepkime olsun adam öldürürken hikayeli oyun bahsediyorum beni üzmedi bazı fareların kavisli tarafları ve tutulamayacak kadar ağır ve geniş olup avucun boyunu geçmesi rahatsız eden etkenlerdir burada ofis fare ile oyun oynanmaz diye bir husus yok kardeşim FPS oyunlarında evet oynanmaz, ama hikayeli oyunda gecikme tepkime gibi seninle aynı anda mücadele eden oyuncular yok seni her türlü o oyunlar bekliyor sıkarken karşında kaliteli oyuncu olur en iyi fare oynarsın, tepkime vs süreleri anlarım ofis fare adamın bütçesine anca yetiyorsa ofis fare ile yılların hikayeli oyunlarından tut en ağır oyunuda oynadım. 4070 Ti toplama sistemim mevcut sırf rahat ve FPS oyunları CS,LoL oynamıyorum diye onu aldım insanların sizler gibi bol keseden bir fareye 2 3 bin verecek durumu yok herkesi kendiniz gibi görmeyin kardeşim.