fenerbahceli49
Decapat
Daha fazla
Hocam konu 2 sen öncenin.A4Tech G3 280a fare aldım bununla FPS oyunundan tut tüm hikayeli oyunları ergonomik tutuşu güzel ve hafif olduğu için orta boyda hoşuma gittiği için aldım oyunlarda tepkime olsun adam öldürürken hikayeli oyun bahsediyorum beni üzmedi bazı fareların kavisli tarafları ve tutulamayacak kadar ağır ve geniş olup avucun boyunu geçmesi rahatsız eden etkenlerdir burada ofis fare ile oyun oynanmaz diye bir husus yok kardeşim FPS oyunlarında evet oynanmaz, ama hikayeli oyunda gecikme tepkime gibi seninle aynı anda mücadele eden oyuncular yok seni her türlü o oyunlar bekliyor sıkarken karşında kaliteli oyuncu olur en iyi fare oynarsın, tepkime vs süreleri anlarım ofis fare adamın bütçesine anca yetiyorsa ofis fare ile yılların hikayeli oyunlarından tut en ağır oyunuda oynadım. 4070 Ti toplama sistemim mevcut sırf rahat ve FPS oyunları CS,LoL oynamıyorum diye onu aldım insanların sizler gibi bol keseden bir fareye 2 3 bin verecek durumu yok herkesi kendiniz gibi görmeyin kardeşim.