200 TL kablosuz mouse önerisi

A4Tech G3 280a fare aldım bununla FPS oyunundan tut tüm hikayeli oyunları ergonomik tutuşu güzel ve hafif olduğu için orta boyda hoşuma gittiği için aldım oyunlarda tepkime olsun adam öldürürken hikayeli oyun bahsediyorum beni üzmedi bazı fareların kavisli tarafları ve tutulamayacak kadar ağır ve geniş olup avucun boyunu geçmesi rahatsız eden etkenlerdir burada ofis fare ile oyun oynanmaz diye bir husus yok kardeşim FPS oyunlarında evet oynanmaz, ama hikayeli oyunda gecikme tepkime gibi seninle aynı anda mücadele eden oyuncular yok seni her türlü o oyunlar bekliyor sıkarken karşında kaliteli oyuncu olur en iyi fare oynarsın, tepkime vs süreleri anlarım ofis fare adamın bütçesine anca yetiyorsa ofis fare ile yılların hikayeli oyunlarından tut en ağır oyunuda oynadım. 4070 Ti toplama sistemim mevcut sırf rahat ve FPS oyunları CS,LoL oynamıyorum diye onu aldım insanların sizler gibi bol keseden bir fareye 2 3 bin verecek durumu yok herkesi kendiniz gibi görmeyin kardeşim.
Hocam konu 2 sen öncenin.

A4Tech G3 280a fare aldım bununla FPS oyunundan tut tüm hikayeli oyunları ergonomik tutuşu güzel ve hafif olduğu için orta boyda hoşuma gittiği için aldım oyunlarda tepkime olsun adam öldürürken hikayeli oyun bahsediyorum beni üzmedi bazı fareların kavisli tarafları ve tutulamayacak kadar ağır ve geniş olup avucun boyunu geçmesi rahatsız eden etkenlerdir burada ofis fare ile oyun oynanmaz diye bir husus yok kardeşim FPS oyunlarında evet oynanmaz, ama hikayeli oyunda gecikme tepkime gibi seninle aynı anda mücadele eden oyuncular yok seni her türlü o oyunlar bekliyor sıkarken karşında kaliteli oyuncu olur en iyi fare oynarsın, tepkime vs süreleri anlarım ofis fare adamın bütçesine anca yetiyorsa ofis fare ile yılların hikayeli oyunlarından tut en ağır oyunuda oynadım. 4070 Ti toplama sistemim mevcut sırf rahat ve FPS oyunları CS,LoL oynamıyorum diye onu aldım insanların sizler gibi bol keseden bir fareye 2 3 bin verecek durumu yok herkesi kendiniz gibi görmeyin kardeşim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2000TL falan demedim 200-300TL ye gaming mouse da var o da iş görüyor bilmediğiniz konu hakkında ahkam kesmeyin.

Ayrıca konu açalı 2 yıl olmuş şimdi mi yazmak aklına geldi?

Eğer FPS oyunlarında Hardcore oynamıyorsa ağırlık, sensör ve click latenzy dediğin farklar baştan önemsizleşir, zaten abartı bir fark yok bu konularda. Sensör kalitesine zaten bir önceki mesajda deyindim.

Saydığınız hiç bir sebep ofis faresiyle oyun oynamaya engel değil. Arkadaş bu farkları net olarak sadece FPS oyunlarında hisseder. Ama FPS oyunlarını arada bi' öylesine girmek için oynuyorsa ofis faresiyle gayet de oyun oynanır.
Yav kardeş kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2000TL falan demedim 200-300TL ye gaming mouse da var o da iş görüyor bilmediğiniz konu hakkında ahkam kesmeyin.

Ayrıca konu açalı 2 yıl olmuş şimdi mi yazmak aklına geldi?

Herşeyi ben bilirim kafasından ne zaman çıkacaksınız Fps oyun oynanmaz yoksa normal oyun oynanir bu konunun açık olduğu haberim yok çetelesini mi tutacağim

Yav kardeş kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin

Her şeyi ben bilirim kafasından ne zaman çıkacaksınız FPS oyun oynanmaz yoksa normal oyun oynanir bu konunun açık olduğu haberim yok çetelesini mi tutacağim

Hikayeli oyundan kastın Mario falansa oynanır GTA 5 dediğin oyunda hikayeli oyun 5TL'lik mouse ile nasıl GTA 5'teki adamları indirip görev yapacaksın?

Hikayeli oyundan kastın Mario falansa oynanır GTA 5 dediğin oyunda hikayeli oyun 5TL'lik mouse ile nasıl GTA 5'teki adamları indirip görev yapacaksın?
5tl değil 400tl mouse Gecikme ve tepkime süresi vardı 1200 DP Hikayeli oyunlarda karakterler sana karşı savaşır ama senden önce acele etmezler fps oyuncusumu bunlar tıklıyorsun ölüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı