200 TL kablosuz mouse önerisi

veiron

Hectopat
Daha fazla  
150-200TL arası kablosuz mouse önerir misiniz?

Ben şu iki ürünü beğendim, bu ikisinden hangisini önerirsiniz ya da başka öneriniz var mı?

Logitech M220 modelini öneririm. Diğer mouse'lara göre biraz ufak ama f/p açısından çok iyi modeldir.
N11 sitesinde belirli günlerde "Tık Hızında Kuponlar" adı altında belirli saatlerde (Genelde 18:00'da) dağıtılan kuponlar ile daha uyguna gelir size.
(100 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, 200 TL ve üzeri alışverişe 40 TL gibi indirimli kuponlar işinizi görür)

Edit: Kuponlar şu an aktifmiş.Kuponlar hızlı tükenebiliyor ve aynı günün bitimine kadar geçerli oluyor.
Bu linkten ulaşabilirsiniz.

Logitech M220 modelini öneririm. Diğer Mouse'lara göre biraz ufak ama F/P açısından çok iyi modeldir.
N11 sitesinde belirli günlerde "tık hızında kuponlar" adı altında belirli saatlerde (genelde 18:00'da) dağıtılan kuponlar ile daha uyguna gelir size.
(100 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, 200 TL ve üzeri alışverişe 40 TL gibi indirimli kuponlar işinizi görür)

Edit: Kuponlar şu an aktifmiş. Kuponlar hızlı tükenebiliyor ve aynı günün bitimine kadar geçerli oluyor.
Bu linkten ulaşabilirsiniz.

Mesajı daha yeni gördüm geç kalmışım maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı