200 TL klavye önerisi

BarssRS

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yumuşak basımlı klavyeye alıştığım için bana daha cazip geliyor.
RGB aydınlatmalı, bastığım zaman basan yani çok basınç uygulamam gerekmeyecek bir klavye istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Arkadaşlar, yumuşak basımlı klavyeye alıştığım için bana daha cazip geliyor.
RGB aydınlatmalı, bastığım zaman basan yani çok basınç uygulamam gerekmeyecek bir klavye istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
200 TL olacak ve RGB olacak. Biraz daha fiyat araştırması yapmanız gerekiyor.

O fiyatta öyle kaliteli bir klavye bulamazsınız.

Ne alaka?
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye bence Gamenote alın 40TL daha koyup.

Ne alaka?
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye bence Gamenote alın 40TL daha koyup.
Üf nasıl ne alaka? "Marka"ların en ucuz mekanik klavyesi 600-700 TL olmuşken gerçekten 200TL'ye düzgün bir mekanik klavye alabileceğine inanan var mı? Hem de RGB.

Gamenote de ne ara bu forumda ünlü oldu? Her yerde önermeye başlamışlar.
Sanki görmediğimiz bir mesele. SSD konusunda çok yaşandı. Biri bu konuda öncülük yapıyor "bakın bu model şöyle iyi böyle iyi". Sonra bütün forumda aynı model önerilmeye başlıyor. 6 ay sonra kronik sorun çıkınca ya da birisi o modelin dandik olduğunu gösterince de 6 maymunu oynuyorlar resmen.

Nedir necidir bu Gamenote? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
İsminde "Game" geçmesi ile 1-0 geriden başlıyor bile bence :)

Üf nasıl ne alaka? "Marka"ların en ucuz mekanik klavyesi 600-700 TL olmuşken gerçekten 200TL'ye düzgün bir mekanik klavye alabileceğine inanan var mı? Hem de RGB.

Sanki görmediğimiz bir mesele. SSD konusunda çok yaşandı. Biri bu konuda öncülük yapıyor "bakın bu model şöyle iyi böyle iyi". Sonra bütün forumda aynı model önerilmeye başlıyor. 6 ay sonra kronik sorun çıkınca ya da birisi o modelin dandik olduğunu gösterince de 6 maymunu oynuyorlar resmen.

1. konu sahibi mekanik klavye istemiyor.
2. Gamenote kaliteli bir marka, 200 TL'ye daha iyi bir klavye bulamamış konuya gelip mesaj yazıyorsunuz. Ayrıca ben donanım birimi değil ekipman önerdim SSD beni ilgilendirmez.

Konuyu düzgün okuyun.

1. konu sahibi mekanik klavye istemiyor.
2. Gamenote kaliteli bir marka, 200 TL'ye daha iyi bir klavye bulamamış konuya gelip mesaj yazıyorsunuz. Ayrıca ben donanım birimi değil ekipman önerdim SSD beni ilgilendirmez.

Konuyu düzgün okuyun.
SSD meselesini "ben donanım birimi değil ekipman öneriyorum"a nasıl getirdiniz acaba. Farazi örnek verdiğim barizdi. O zaman söyleyeyim klavye konusunda da daha önce çok yaşandı. Dandik klavyeler defalarca önerilip insanlara aldırtıldı. Birkaç ay sonra aynı klavyeye kötü denip başka modeller önerildi. Gamenote gibi bir markayı ilk defa duyuyorum. Klavyeleri de tasarım olarak birebir Aliexpress'te bulabileceğiniz markasız klavyelere benziyor. İçindekiler hakkında hiçbir bilgi bulamazsınız. İçinde ne olduğu belli olmayan bir klavyeye nasıl "kaliteli" etiketi yapıştırdınız acaba çok merak ediyorum.
Konuyu düzgün okuyun.
Konu sahibinin mekanik klavye istemediğinin farkındayım. Zaten ilk mesajımda da mekanikten bahsetmedim. RGB ve kaliteli dedim. Mekanik klavye mevzusunu siz başlattınız.

Ayrıca konu sahibi RGB klavye istemiş bilmem farkında mısınız? Attığınız klavye RGB değil. Standart sabit yanan arka aydınlatmalı bir klavye.

Konuyu düzgün okuması gereken sizsiniz.
200 TL'ye daha iyi bir klavye bulamamış konuya gelip mesaj yazıyorsunuz
Cevap basit: Çünkü 200 TL'ye iyi bir RGB klavye yok. En azından bölgeli de olsa RGB almak istiyorsa bütçesini arttırması şart. 50 TL'ye RGB klavye isteselerdi 50 TL'lik klavye atıp "Daha iyisini bulamıyorsanız mesaj yazmayın" mı diyecektin? Aynı mesele, 200 TL'ye de yok.

güzel kardeşim sanırım düzgün okuyamadın ben oraya mekanik yazmadım niye gergin yapıyosun ki adam akıllı sormuşuz yoksa yoktur..

@BarssRS Bakın, zaten size mekanik klavye önermedim. Mekanik öneren o adam yahu. Ben gayet de düzgün okudum. Görme problemi olan ben değilim.

Buranın neresinde mekanik geçiyor? Siz yazmışsınız ki 200 TL RGB ve yumuşak basımlı klavye istiyorum, adam tam tersini atmış. Standart backlighta sahip yumuşaklık denince akla son gelecek switch olan "mavi" switchli bir klavye atmış.

Ben burada hem sizi savundum hem de gayet efendi bir biçimde "maalesef o fiyata yok" dedim. Siz niye bana çıkışıyorsunuz anlayabilmiş değilim.

Son düzenleme:
SSD meselesini "ben donanım birimi değil ekipman öneriyorum"a nasıl getirdiniz acaba. Farazi örnek verdiğim barizdi. O zaman söyleyeyim klavye konusunda da daha önce çok yaşandı. Dandik klavyeler defalarca önerilip insanlara aldırtıldı. Birkaç ay sonra aynı klavyeye kötü denip başka modeller önerildi. Gamenote gibi bir markayı ilk defa duyuyorum. Klavyeleri de tasarım olarak birebir Aliexpress'te bulabileceğiniz markasız klavyelere benziyor. İçindekiler hakkında hiçbir bilgi bulamazsınız. İçinde ne olduğu belli olmayan bir klavyeye nasıl "kaliteli" etiketi yapıştırdınız acaba çok merak ediyorum.

Konu sahibinin mekanik klavye istemediğinin farkındayım. Zaten ilk mesajımda da mekanikten bahsetmedim. RGB ve kaliteli dedim. Mekanik klavye mevzusunu siz başlattınız.

Ayrıca konu sahibi RGB klavye istemiş bilmem farkında mısınız? Attığınız klavye RGB değil. Standart sabit yanan arka aydınlatmalı bir klavye.

Konuyu düzgün okuması gereken sizsiniz.

Cevap basit: Çünkü 200 TL'ye iyi bir RGB klavye yok. En azından bölgeli de olsa RGB almak istiyorsa bütçesini arttırması şart. 50 TL'ye RGB klavye isteselerdi 50 TL'lik klavye atıp "Daha iyisini bulamıyorsanız mesaj yazmayın" mı diyecektin? Aynı mesele, 200 TL'ye de yok.
Harbi komedisiniz.
1. Gamenote Türkiye'de yeni bir marka yurt dışında Havit olarak tanınıyor.
2. Siz bulun o zaman RGB daha klavye bulamamış tartışmaya giriyor ve Gamenote markasını bile bilmiyorsunuz.
3. Konu sahibine sorsam o klavyeyi kabul edeceğinden eminim, tek renk olsa bile eder. Ve 200 TL'ye RGB var ama kalitesiz, benim attıklarımın ikisi de kaliteli.
güzel kardeşim sanırım düzgün okuyamadın ben oraya mekanik yazmadım niye gergin yapıyosun ki adam akıllı sormuşuz yoksa yoktur..
Hocam kartınıza 40 TL daha yükleyip Gamenote alın kral klavye.

Harbi komedisiniz.
1. Gamenote Türkiye'de yeni bir marka yurt dışında Havit olarak tanınıyor.
2. Siz bulun o zaman RGB daha klavye bulamamış tartışmaya giriyor ve Gamenote markasını bile bilmiyorsunuz.
3. Konu sahibine sorsam o klavyeyi kabul edeceğinden eminim, tek renk olsa bile eder. Ve 200 TL'ye RGB var ama kalitesiz, benim attıklarımın ikisi de kaliteli.

Hocam kartınıza 40 TL daha yükleyip Gamenote alın kral klavye.
1. "Peki o zaman klavyenin switch ve PCB'sinden bahsedebilir misiniz?" desem en ufak bir bilgi bulamayacağınız klavyeye kaliteli diyorsunuz. Yurt dışında Havit olarak satılıyor olması önemli değil. Gamenote yazınca karşınıza direk Havit çıkıyor zaten. Asıl önemli olan klavyesini kendi üretip üretmediği, ürettiği klavyelerin yurt dışında tutup tutmadığı. Ve bakıyorum ikisi de ofsayt.

2. Çünkü 200 TL'ye RGB klavye yok. Kafanız mı güzel acaba? Olmayan bir şeyi nasıl önereyim?
Kendisi klavye ve bileşenleri hakkında en ufak bilgiye sahip olmayan arkadaş bana "x markasının adını bile bilmiyorsun" diyor. Komik.

3. Konu sahibi açıkca RGB istemesine rağmen tek renk atmışsınız. Konu sahibi yumuşak istemesine rağmen mavi switch atmışsınız. Şimdi de "Konu sahibi kabul eder" diyorsunuz. Neyin kafası acaba bu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı