200 TL klavye önerisi

Size diyorum ki. Kamyon kamyon insan denedi bu markayı. Sorun çıkan yok. Daha ne? Kağıt üstünde verilere bu kadar takılacaksak Monster önerirdi herkes forumda. Ancak teknikte çok iyi olan bir marka pratikte çöp olabiliyor. Pratikte iyi olduğunu kanıtladı Gamenote.
Monster kağıt üstünde de iyi değil ki? Sadece donanım olarak iyi. Soğutma ve kasa kalitesi gibi konularda kötü olduğunu herkes biliyor. Bu da kağıt üstündeki bir veri zaten.

Ben de diyorum ki, Adata SU630/650 problem yazın bakalım. Technopat'ya bile belki yüzlerce insanın konusu var. Adata SU serisi de Technopat'ta kronik sorunlu olmadığı bilinmediği zamanlar kamyon kamyon önerilmişti.En bilinen örneği olduğu için diyorum bunu. Bunun gibi başka örnekler de var.

Bu konuşma bir yere varmıyor zira daha önce 274829 defa dedim gibi bu klavye konu sahibinin isteğine uymuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı