- Makaleler
- 8
Attığınız culır mestır ürünü berbat. Aksini iddia etmeniz durumu değiştirmeyecek.Cooler Master her yönden Trust'dan iyi. Ayrıca ben ürünü sordum, bilen var mı bu nasıldır diye.
Attığınız culır mestır ürünü berbat. Aksini iddia etmeniz durumu değiştirmeyecek.Cooler Master her yönden Trust'dan iyi. Ayrıca ben ürünü sordum, bilen var mı bu nasıldır diye.
Hocam beni anlamadınız. Ben demiyorum ki her Cooler Master ürünü çok iyi. Bu markanın fanı filan da değilim. Bu markayı tanıdığım için bu ürünü atıp nasıl diye sordum. Bu iyidir deseydim konu açmadım değil mi? Ama sanki Trust sizin sponsorunuz gibi konuşuyorsunuz.Attığınız culır mestır ürünü berbat. Aksini iddia etmeniz durumu değiştirmeyecek.
Hocam beni anlamadınız. Ben demiyorum ki her Cooler Master ürünü çok iyi. Bu markanın fanı filan da değilim. Bu markayı tanıdığım için bu ürünü atıp nasıl diye sordum. Bu iyidir deseydim konu açmadım değil mi? Ama sanki Trust sizin sponsorunuz gibi konuşuyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.