200 TL klavye ve fare tavsiyesi

Kullanıcı1355

Hectopat
Dediğim gibi 200 TL bütçem var. Bu bütçe ile klavye ve mouse almam lazım. Bu bütçe ile yüksek kalitede bir şey alınamayacağının farkındayım. Fakat mümkün olduğunca kaliteli ve RGB olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu fiyata en iyi bunlar var.

Bu fiyata en iyi bunlar var.
Bunları alırdım şahsen. K9 Metal Işıklı Oyuncu Klavyesi Mekanik Hisli Led Gamer Gaming

Everest SGM-X7 PRO Siyah 4800 Dpi Makrolu Oyuncu Mouse Fiyatı hocam bu satıcıdan almanızı öneririm HepsiJet ile anlaşmalı olduğu için 1 günde direkt kapınızda :D
Ben direk Everest almamasını önerirdim önerdiğiniz 2 marka da kalitesiz hocam pek memnun kalmaz arkadaş. Özellikle klavye oyun performansına etki etmiyor ancak fare oyunda sizi en çok etkileyen parçadır, bence fare gibi önemli bir parçada Everest tercih etmek büyük hata.

Ben direk Everest almamasını önerirdim önerdiğiniz 2 marka da kalitesiz hocam pek memnun kalmaz arkadaş.

Hocam Everest SGM X7 Pro 3 yıl kullandım daha hiç kendi kendine kapanıp açılmadı kardeşim en az 100 kere yere düşürmüştür en son sinir krizi geçirip durava fırlattım onda rahmetli oldu şimdi Logitech G102 Prodigy kullanıyorum hala Everest'in ele oturuşunu aklımdan çıkaramadım.

Son attığım bayağı ucuz bu arada.
Evet kalitesiz çünkü.
Hocam Everest SGM X7 Pro 3 yıl kullandım daha hiç kendi kendine kapanıp açılmadı kardeşim en az 100 kere yere düşürmüştür en son sinir krizi geçirip durava fırlattım onda rahmetli oldu şimdi Logitech G102 Prodigy kullanıyorum hala Everest'in ele oturuşunu aklımdan çıkaramadım.
Siz sorun yaşamadınız diye kaliteli değil hocam örneğin Gamepower, ben sorun yaşamadım ama evet çok kalitesiz.

Ben aldım ve 1 yıl gibi bir sürede bozuldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı