200 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçe
200
30 TL artarsa çok kaliteli kulaklıktır:


 
 
30 TL artarsa çok kaliteli kulaklıktır:



Öneri için teşekkürler fakat kargo teslimat süresi en erken nisan. Bu biraz fazla geç, benim daha yakın bir tarihte ihtiyacım var. Çok hoş bir kulaklığa benziyor ama.

Aslında bu konunuza bakmıştım fakat bana USB bir kulaklık lazım, bilgisayarımdaki jak portu mikrofon sesini almıyor.
 
Bütçeyi arttırma imkanınız varsa Skiller SGH-30 önerebilirim, yaklaşık 1 hafta önce kadar aldım ve oldukça memnunum, USB girişli, kendi ses kartı var, mikrofonu oldukça kaliteli cızırtı falan yok ve sesi gayet net veriyor, kulaklığın ses kalitesi de gayet iyi, kendi yazılımı var ve düzgün çalışıyor, kulakları rahatsız etmiyor ama birkaç saat kullandıktan sonra 5-10 dakikalığına çıkarma ihtiyacı hissediyorsunuz, görünüşü de bence oldukça şık, RGB aydınlatması da var, pedleri dışarıdaki sesi büyük oranda kesiyor, zaten oyun falan oynuyorsanız dışarıdan hiç ses duymuyorsunuz, şimdilik terletmiyor ama malum kış ayındayız, yazın ne olur bilemiyorum, sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.

 
Bütçeyi arttırma imkanınız varsa skiller SGH-30 önerebilirim, yaklaşık 1 hafta önce kadar aldım ve oldukça memnunum, USB girişli, kendi ses kartı var, mikrofonu oldukça kaliteli cızırtı falan yok ve sesi gayet net veriyor, kulaklığın ses kalitesi de gayet iyi, kendi yazılımı var ve düzgün çalışıyor, kulakları rahatsız etmiyor ama birkaç saat kullandıktan sonra 5-10 dakikalığına çıkarma ihtiyacı hissediyorsunuz, görünüşü de bence oldukça şık, RGB aydınlatması da var, pedleri dışarıdaki sesi büyük oranda kesiyor, zaten oyun falan oynuyorsanız dışarıdan hiç ses duymuyorsunuz, şimdilik terletmiyor ama malum kış ayındayız, yazın ne olur bilemiyorum, sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.


Kulaklık söylediğiniz gibi ise çok hoşa benziyor fakat bütçeyi 90 TL arttırmam pek mümkün değil.
 

Geri
Yukarı