200 TL Limitli PSU Tavsiyesi

Closery

Megapat
Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Front-end Developer
Merhabalar,
PSU konusunda çok sıkıntı çekiyorum. Bunun hakkında konu açsam da pek yardımcı olmadı. Şöyle ki, bende Aerocool Aero 800 kasa ve yanında birlikte olan 750W PSU'su var.

Ve bu PSU bizim arabadan fazla ses yapıyor, artık bıktım. Daha 6-7 aylık. (İlk aldığımdan beri böyle) PSU'nun içini açtım fan falan değişmeyi düşündüm ama bu da tehlikeli bir iş olduğundan vazgeçtim. (Ve sanırım garantiyi de bozmuş oldum içini açarak :()

Özetle yeni bir PSU alacağım. Ve gerçekten sessiz ve bana sorun çıkarmayacak bir şey istiyorum artık. Bütçe 200 TL. Belki biraz daha zorlayabilirim duruma göre.

Sistem;
  • Intel i5 6600K
  • GTX 970
  • H170A Gaming M3 Anakart
  • Cooler Master Seidon 120V İşlemci Su Soğutma
Sanırım bu sistem için 500W yeterli ama tavsiyenizi bekliyorum. Lütfen bana sorun çıkarmayacak sessiz bir şey önerin yoruldum artık :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmaya karşı değil kasa içinde gelen güç kaynaklarına karşı ön yargılı olursan tekrar aynı hataya düşmezsiniz. İyi Forumlar.

Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCAS600)

Kendim bu güç kaynağını kullanıyorum. Şahsen F/P olarak alanında en iyisi. Ses konusunda öyle rahatsız edici bir kesi yok sakin sessiz kendi halinde, Şahsen kendi adıma böyle düşünüyorum. :)

Başka alternatif arıyorsan Akasa ve High Power'inde 600w 80+ Bronze sertifikalı güç kaynakları var onlara da bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı