Uzun ömürlülük açısından hangisi daha mantıklı olur? Çok Android kullandım annem de 16 Pro Max almıştı zamanında ve telefon çok iyi hissettiriyor, bu yüzden biraz iPhone 17'ye kaydım. Fakat S25 Ultra daha dolu gözüküyor, S26 Ultra beklenmeli mi?
Uzun ömürlülük açısından hangisi daha mantıklı olur? Çok Android kullandım annem de 16 Pro Max almıştı zamanında ve telefon çok iyi hissettiriyor, bu yüzden biraz iPhone 17'ye kaydım. Fakat S25 Ultra daha dolu gözüküyor, S26 Ultra beklenmeli mi?
3 senedir S23 kullanıyorum. Kendimin hor kullanmasına rağmen hala tık yok maşallah. Muhtemelen S25 Ultra veya S26 Ultra'nın gayet güzel olacağını düşünüyorum.Apple arayüzü çok hoşuma gidiyor ve şu ana kadar kullandığım cihazların hepsi 1 2 yıla kadar destek kesip yavaşladı tabii ki 20k bandında normal fakat S25u öyle bir sorun çıkarır mı kaç yılı vardır? 80k maksimum ödeyebilirim S26 kaç TL gibi olur?
Apple arayüzü çok hoşuma gidiyor ve şu ana kadar kullandığım cihazların hepsi 1 2 yıla kadar destek kesip yavaşladı tabii ki 20k bandında normal fakat S25u öyle bir sorun çıkarır mı kaç yılı vardır? 80k maksimum ödeyebilirim S26 kaç TL gibi olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.