200 TL M.2 veya SATA 3 SSD Önerisi

Anakartım Gigabyte B450-M S2H, 200 TL bütçe var. SSD önerilerinizi bekliyorum.
O bütçede 120GB M2 mi 240 GB SATA mı istersiniz ? Buna karar verin ona göre önerelim isterseniz :)
SATA olarak bu tercih edilebilir.
ve @Ergosphere attığı Adata SX6000 128GB 1800MB-600MB/s M.2 PCIe NVMe SSD Fiyatı
M2 olarak ise bunlar tercih edilebilir. İkisi de iyidir.

Son düzenleme:
Benim sistemimde zaten bir 120 GB Kingston A400 bir SSD var. Depolamam yetmiyor 240'lık idare eder diye düşünüyorum. @Caner Uncu 'nunda dediği gibi aslında onu alabilirim
M.2'lerin ısındıkça performanslarını gördüm benim şimdiki Kingston Sata SSD'm ısınmıyor. Aslında Sata SDD'ler daha mantıklı şuanlık bu bütçede.
Benim sistemimde zaten bir 120 GB Kingston A400 bir SSD var. Depolamam yetmiyor 240'lık idare eder diye düşünüyorum. @Caner Uncu 'nunda dediği gibi aslında onu alabilirim
M.2'lerin ısındıkça performanslarının düştüğünü gördüm benim şimdiki Kingston Sata SSD'm ısınmıyor. Aslında Sata SDD'ler daha mantıklı şuanlık bu bütçede.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı