200 TL mekanik hisli klavye önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Klavyelerden neredeyse hiç anlamam ama arkadaşlarımda deneyimleme fırsatım oldu. Cherry Switch'de denedim, Blue'da, Red'de. Benim istediğim tek şey bastığımda bana hafif de olsa o hissi vermesi. Ses olayı fazla ya da az önemli değil. Kalitesi de çok iyi olmak zorunda değil, zaten bütçem kısıtlı. Işık ya da bilek desteği de yine önemli değil. Mekanik hisli çok ucuz klavyeler var ama membranlardan farkı yok diyorlar. İlla outemu da olsa bir Switch şart diyorlar bu hissiyat için. Bana istediğim hissiyatı az da olsa verebilecek klavye arıyorum.
Bütçem: 100-200 arası. İhtiyaç değil, tamamen zevk için alacağım, 2 tane klavyem var. Onun için 200'ü aşmayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben önceden Motospeed CK 107 kullanıyordum ama ileri zamanlarda W, Y, h gibi bazı tuşların hiç basmadığını veya çift bastığını gördüm. Ayrıca ilk başlarda gayet hoş geliyordu sesi. Sonra seste bir değişiklik olmadı ama rahatsız etmeye başladı. Hep tık tık tık tık bir süre sonra rahatsız oldum özellikle gece kullanımında. Sonrasında mekanik klavye almamaya karar verdim. Bunu bulabildim bilmiyorum nasıl olduğunu ama merağınızı giderir diye düşünüyorum. Klavye en çok ses çıkaran Switch olan Blue Switch'li.
.

Teşekkür ederim hocam. Son çare olarak düşünebilirim bunu, çünkü dediğim gibi mekanik his olayı gerçekse hisli denilen 150 liralık klavyelerden de alabilirim. İhtiyaç değil zevk olduğundan 1 kuruş bile fazla vermek fuzuli geliyor. Ama fiyatı fena değil, listeme ekledim.
200 lira öneri istemiyorum. Daha ucuz istiyorum. Moderatör sağolsun kafasına göre başlığı değiştirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı