Sana bu yalanları kim söyledi bilmiyorum ama onlarca Rampage ürünü kullandım hepsi de çöpe pahalısıyla ucuzuyla. Gamepower dediğin marka gayet kaliteli ve 2 güne bozulan değil 4 5 yıl rahatlıkla kullanabileceğin bir markadır ve ürünün garantisi de var. Bilmeden yorum yapmayınız! Klavyeye gelince de Logitech G213 aldım geçtim. Şimdi siz membrana o kadar para mı verdin dersiniz diye ben kaçıyorum.
Bu arada sen.
Bu arada kardeşim sen de sağ olasın çok uzun süredir G213 kullanıyorum, bilgisiz insanların membran mı aldın lince katlanmayı bırakırsak çok memnunum. 2 defa MediaMarkt'a, 1 defa Vatan'a gittim ve çok sayıda klavye test ettim. Mekanik yazan 250 350 hattaha 400 TL'lik klavyelerden çok daha güzel hissiyat verdi o zaman 250 şu an 320 TL olan G213
kaldı ki Logitech garantisi. Ha bir de o zamandan bu yana kendimi teknoloji alanında bayağı geliştirdim ve şu an klavye almak isteyene Logitech, SteelSeries, Razer tarzı markalardan başka bir şey önermiyorum. Kulaklık ve mouseye benzemiyor çünkü klavyen işi.