Benim elimde bir Gamepower Warlock red Switch klavye vardı. Klavyeye azıcık kola döküldü ve yapış yapış oldu. Ben de klavyeyi kardeşime verdim ve ben klavyesiz kaldım.
Aradığım klavyedeki özellikler: Red Switch bir de enter ve Shift tuşlarının büyuk olması.
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dalga geçmek için çağırdıyasan istersen kaliteli diyebileceğin bir marka olsun sıvı koruması olmayan bir klavyeye aynısını yap oda aynı şeyi yaşar çünkü şekerli switchlerin arasına takılır bu konuda marka ile alakası yok.
Dalga geçmek için çağırdıyasan istersen kaliteli diyebileceğin bir marka olsun sıvı koruması olmayan bir klavyeye aynısını yap oda aynı şeyi yaşar çünkü şekerli switchlerin arasına takılır bu konuda marka ile alakası yok.