200 TL Mekanik Klavye

Neden dalga geçmek için çağırayım dostum, iyi misin? Bu konularda yetkin olduğunu düşünüyordum, konuyu görmen için etiketledim.
İyi değilim sanırım 😥
Screenshot_20191106_124518.jpg

Benim elimde bir Gamepower Warlock red Switch klavye vardı. Klavyeye azıcık kola döküldü ve yapış yapış oldu. Ben de klavyeyi kardeşime verdim ve ben klavyesiz kaldım.
Aradığım klavyedeki özellikler: Red Switch bir de enter ve Shift tuşlarının büyuk olması.
Trust cada al rgbsi efsane %100 Anti Ghosting özelliği mevcut outume red switch 225 tl 9 kasımda %50 indirim sezonu var diye biliyorum bence kaçırmadan al sakın Gamepower warlock serisine yürüme Bende alacam trust cadayı Al

Zaten klavyeye kola döküldükten sonra temizledim.Ayrıca klavye hoşuma gitmedigi için kardeşime verdim.

Teşekkür Ederim.

Bana niye teşekkür etmiyorsunuz ya bu konulara hep benden sonra gelip benim attığım şeyin aynısını atıyorlar herkes de ona teşekkür ediyor her gün aynı şey bu kadar da olmaz gidiyorum ben :(

Bu arada Trust GXT 890'da Enter tuşu büyük değil. Enter tuşunun üstünde virgül var. Shift tuşunun büyüklüğünden kastınız sol shift ise o da küçük çünkü yanında <>| işaretlerini yapan tuş var. Ben de ilk başta Enter tuşuna alışmakta biraz zorlanmıştım ama 1-2 haftada alıştım. Ayrıca Sol Shift'in yanındaki o tuş bence baya gerekli çünkü oyunlarda elimin hemen altında fazladan bir tuş olması (sol serçe ile basıyorum) çok iyi bir şey. Yani ben o tuşa da işlev atıyorum her oyunda çünkü basması çok kolay.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı