200 TL Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Biraderlerim, gerçek 7.1 diye bir şey'in çok çeşidi yok, en az fiyatı 1500-2000 TL aralığında. Eğer bu kulaklık gerçekten Stereo, yalıtım ve ses konusunda iyi ise 50 TL kadar ekleyip alacağım. İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.

Biraderlerim, gerçek 7.1 diye bir şey'in çok çeşidi yok, en az fiyatı 1500-2000 TL aralığında. Eğer bu kulaklık gerçekten Stereo, yalıtım ve ses konusunda iyi ise 50 TL kadar ekleyip alacağım. İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.

Plantronics Lava 505 hakkında yorum yapamyorum daha önce deniylemedim. Cooler Master MasterPulse MH320 gayet yeterlidir. Tavsiye ederim.

Her mesajıma kızgın ve gülücük atıp raporlamak yerine mesaj atıyorsun. Ergenliğine veriyorum. Olur böyle şeyler. 😉

Sosyal üzerinde gülücük simgesini en çok sen kullanıyorsun. Yaşın küçük olduğu için profilinde yaş bilgisi yok. Çocukluğuna veriyorum. Ergenliğin ne olduğunu bilmeden yorum yapman seni gülünç duruma düşürüyor. Neyse zamanın gelince öğrenirsin.

Bu arada Konuyu dağıtmayalım.

Bu fiyat aralığında alacağın ürünler uzun süreçte seni rahatsız eder. Bütçeni bir tık yükseltmen daha iyi olur. Sanal 7.1 tercih kriterin olmasın. Sürücü performansı daha önemlidir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı