200 TL Minecraft'a değer mi?

Değer özellikle sürekli oynayan biriysen çok iyi sanırım eskiden 25 euroya falan satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Selam, uzun sürelerce netten items*tis gibi sitelerden Game Pass olarak veya 10 20 liraya hesaplar olarak aldım ve kısa bir süre sonra hepsi gitti. Yani artık kendime kalıcı bir Minecraft almak istiyorum ancak oyunun 200 TL olduğunu gördüm sizce değer mi? Alınır mı?

Eğer düzenli olarak oynuyorsan 200TL çok değil bence alınır hocam.

Değer mi sorusu anlamsız bir soru bence. Sen oynamak istiyorsan durumunda varsa 200 TL artık hiçbir şey değil. Almalısın. Hem bunu kim bilir kaç saat oynayacaksın. :)

Selam, uzun sürelerce netten items*tis gibi sitelerden Game Pass olarak veya 10 20 liraya hesaplar olarak aldım ve kısa bir süre sonra hepsi gitti. Yani artık kendime kalıcı bir Minecraft almak istiyorum ancak oyunun 200 TL olduğunu gördüm sizce değer mi? Alınır mı?

Minecraft ne kadar iyi ve uzun süre oynanabilecek bir oyun olsa da o uzun süre bir süre sonra bitiyor ve sıkıcı gelmeye başlıyor(en azından bende böyleydi) eğer oynayacaksan alabilirsin uzun süre sıkılmazsın.

Bende değer mi diye düşünüyordum düne kadar sonra bir an gaza geldim aldım 1.5 porsiyon iskender yemek yerine Minecraft al kaliteli saatlerin geçsin.

Bence değer. Ben 2012 yılından beri kaçak oynadığım için borcumu ödemek için aldım. Hem bedrock hem de Java edition beraber veriliyor. Eğer Game Pass almak gibi bir istediğiniz varsa hiç 200 TL vermeyin Game Pass ile oynarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı