200 TL Modem önerisi

percy

Hectopat
Makaleler
1
Zyxel P-1302-T10B kullanıyorum. Modem çok berbat. Oyunlarda aşırı ping oluyor. Eski modemi taktım o daha hızlı şu an. 200 TL'ye kadar modem öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef internet operatörlerinin verdiği modemler biraz kötü. Ortak kullanımı engellemek için hem çekim gücü kötü, hem de bu tarz sorunları var. Zysel de operatöre verdikleri modemle kendini berbat etti. İyi modelleri mevcut, fakat sırf bu yüzden insanlar ön yargılı. Ben Vodafone ev interneti kullanıyorum, ama nedense bana verdikleri mükemmel. 25 metre ileride bakkala giderken bile telefondan çekiyor. Evde de tüm odalar da tam çekiyor. Ben sadece Vodafoneden memnun değilim ama ufak tefek sorunlarım var. Ayda bir iki gün sorun yaşıyorum. Firmware güncellemesi yap varsa eğer.
Airties Air-5442 4 Port Kablosuz Modem 300 Mbps - n11.com

Bende zyxel'in bizzat o kullandığın model modemini kullanıyorum. Oyunlarda pingim 30 civarı geziyor. Hızı da tam olarak almaktayım. Yazılım güncellemelerini yapmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı