Redragon M909 Emperor Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aslında bir dönem kullandım, bir sorunu yoktu ama çok küçük ve makro tuşlarının konumu aşırı rahatsız ediciydi, elim büyük olduğu için çok rahatsız oluyordum.
Aslında bir dönem kullandım, bir sorunu yoktu ama çok küçük ve makro tuşlarının konumu aşırı rahatsız ediciydi, elim büyük olduğu için çok rahatsız oluyordum.
3 yıl kullanımın sonunda sağ tık çalışmamaya başlamıştı, kronik sorunlu olduğunu burada öğrendim. Burasının bana kattığı şeylerden biri. Onun yerine şu an kullandığım G203 LS tavsiye ederim, orta büyüklükte eller için biçilmiş kaftan. Logitech G203 Lightsyn
Katar Pro'yu kullanmadığım için tam olarak yorumlayamayacağım. Elinizin boyutunu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Ama G203 hakkında yorumlarım oldukça olumlu.
Katar Pro'yu kullanmadığım için tam olarak yorumlayamayacağım. Elinizin boyutunu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Ama G203 hakkında yorumlarım oldukça olumlu.