200 TL mouse önerisi

MuratPoly

Hectopat
Daha fazla  
Dostlarım, elimdeki mouse bazen çift tıklıyor ya da tekerleği ters yöne işliyor. Biraz sıkıldım bu sorundan ve yeni bir mouse almaya karar verdim.
Bilgisayarın başından kalkmıyorum ve bana kaliteli bir mouse gerekli. LoL, Valorant gibi bir sürü oyun oynuyorum bu yüzden eski sorunları yaşatmayacak bir mouse lazım.
Çok lazım değil ama mouse Pad'da olursa güzel olur. Olmazsa da eskisini kullanabilirim.
Bütçem en fazla 200 TL ama olabilecek en uygunu önerirseniz çok sevinirim.

Dostlarım, elimdeki mouse bazen çift tıklıyor ya da tekerleği ters yöne işliyor. Biraz sıkıldım bu sorundan ve yeni bir mouse almaya karar verdim.
Bilgisayarın başından kalkmıyorum ve bana kaliteli bir mouse gerekli. LoL, Valorant gibi bir sürü oyun oynuyorum bu yüzden eski sorunları yaşatmayacak bir mouse lazım.
Çok lazım değil ama mouse Pad'da olursa güzel olur. Olmazsa da eskisini kullanabilirim.
Bütçem en fazla 200 TL ama olabilecek en uygunu önerirseniz çok sevinirim.
O fare çok eski onun yerine bu fareyi alabilirdin Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı