FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #21 Galaxes dedi: Almayı düşünüyordum önceden ama butterfly Click için zor olduğunu anlayınca vazgeçtim almaktan fakat alan biri gördüm gayet de iyi ve güzel dedi. Genişletmek için tıkla... Bir fareyi ButterFly için alıyorsanız, zaten arada ki farkı hissetmessiniz.
Galaxes dedi: Almayı düşünüyordum önceden ama butterfly Click için zor olduğunu anlayınca vazgeçtim almaktan fakat alan biri gördüm gayet de iyi ve güzel dedi. Genişletmek için tıkla... Bir fareyi ButterFly için alıyorsanız, zaten arada ki farkı hissetmessiniz.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 4 Temmuz 2021 #22 436523 dedi: M808'in sol tıkında sorun varmış almaktan vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Kronik bir sorun muymuş? Ben de almayı düşünüyordum.
436523 dedi: M808'in sol tıkında sorun varmış almaktan vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Kronik bir sorun muymuş? Ben de almayı düşünüyordum.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2021 #23 Alicem Doğan dedi: Merhaba. 200 TL bütçe ile fare almak istiyorum. Tutuş şeklim fingertip. En az 2 makro tuşu ve örgü kablo olması benim için yeterlidir. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ömürlük olarak HP Pavilion 200 var arkadaşım 2-3 yıldır kullanıyor bir de Corsair Katar Pro var.
Alicem Doğan dedi: Merhaba. 200 TL bütçe ile fare almak istiyorum. Tutuş şeklim fingertip. En az 2 makro tuşu ve örgü kablo olması benim için yeterlidir. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ömürlük olarak HP Pavilion 200 var arkadaşım 2-3 yıldır kullanıyor bir de Corsair Katar Pro var.
Oğuz Çiçekdal Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 311 Çözümler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Destek Uzmanı 4 Temmuz 2021 #24 Hem fiyatı uygun hem kaliteli yıllardır kullanıyorum.(70₺ verdim 2 3 yıl önce). https://www.hepsiburada.com/gamepower-bane-oyuncu-optik-mouse-usb-siyah-p-HBV00000AJ4AI?&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclsrc=ds&gclsrc=ds
Hem fiyatı uygun hem kaliteli yıllardır kullanıyorum.(70₺ verdim 2 3 yıl önce). https://www.hepsiburada.com/gamepower-bane-oyuncu-optik-mouse-usb-siyah-p-HBV00000AJ4AI?&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclsrc=ds&gclsrc=ds
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 4 Temmuz 2021 #25 Liberte Sergen dedi: Ömürlük olarak HP Pavilion 200 var arkadaşım 2-3 yıldır kullanıyor bir de Corsair Katar Pro var. Genişletmek için tıkla... Eski mouse önermek pek mantıklı değil bence. Katar Pro olabilir ama.
Liberte Sergen dedi: Ömürlük olarak HP Pavilion 200 var arkadaşım 2-3 yıldır kullanıyor bir de Corsair Katar Pro var. Genişletmek için tıkla... Eski mouse önermek pek mantıklı değil bence. Katar Pro olabilir ama.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2021 #26 Muhammet 64 dedi: Eski mouse önermek pek mantıklı değil bence. Katar Pro olabilir ama. Genişletmek için tıkla... Ömürlük olarak kaliteli diye demiştim ve HP çok ilgili müşterilere karşı. Özür dilerim.
Muhammet 64 dedi: Eski mouse önermek pek mantıklı değil bence. Katar Pro olabilir ama. Genişletmek için tıkla... Ömürlük olarak kaliteli diye demiştim ve HP çok ilgili müşterilere karşı. Özür dilerim.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 4 Temmuz 2021 #27 Liberte Sergen dedi: Ömürlük olarak kaliteli diye demiştim. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemenize gerek yok. Sensör olarak falan eskide kaldığı için öyle diyorum. O zamana göre iyi mouse.
Liberte Sergen dedi: Ömürlük olarak kaliteli diye demiştim. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemenize gerek yok. Sensör olarak falan eskide kaldığı için öyle diyorum. O zamana göre iyi mouse.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 4 Temmuz 2021 #28 Muhammet 64 dedi: Kronik bir sorun muymuş? Ben de almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Storm Elite modelinde çözüldüğünü söylüyorlar, sanırım kronik bir sorun. Yazılıma bir ayar yapınca düzeliyormuş galiba ama nasıl yapıldığıyla ilgili yabancı kaynaklarda bile video bulamadım.
Muhammet 64 dedi: Kronik bir sorun muymuş? Ben de almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Storm Elite modelinde çözüldüğünü söylüyorlar, sanırım kronik bir sorun. Yazılıma bir ayar yapınca düzeliyormuş galiba ama nasıl yapıldığıyla ilgili yabancı kaynaklarda bile video bulamadım.
Alicem Doğan Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 899 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2 Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #29 436523 dedi: Hocam şuana kadar herhangi bir sorun yaşadınız mı? Mouse'da tıklamayla ilgili sorun var diyenler var çünkü. @Alicem Doğan Genişletmek için tıkla... Hayır, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Tıklama sorunu da ilk defa duyuyorum. Gayet memnunum.
436523 dedi: Hocam şuana kadar herhangi bir sorun yaşadınız mı? Mouse'da tıklamayla ilgili sorun var diyenler var çünkü. @Alicem Doğan Genişletmek için tıkla... Hayır, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Tıklama sorunu da ilk defa duyuyorum. Gayet memnunum.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 4 Temmuz 2021 #30 Alicem Doğan dedi: Hayır, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Tıklama sorunu da ilk defa duyuyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullandıktan sonra çıkan bir sorun olabilir mi? Bu bütçede elime uyan tek mouse bu çünkü, sorunsuz olmadığını görmek beni çok üzdü.
Alicem Doğan dedi: Hayır, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Tıklama sorunu da ilk defa duyuyorum. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullandıktan sonra çıkan bir sorun olabilir mi? Bu bütçede elime uyan tek mouse bu çünkü, sorunsuz olmadığını görmek beni çok üzdü.