200 TL Mouse Önerisi

Bütçe
200
Almayı düşünüyordum önceden ama butterfly Click için zor olduğunu anlayınca vazgeçtim almaktan fakat alan biri gördüm gayet de iyi ve güzel dedi.
Bir fareyi ButterFly için alıyorsanız, zaten arada ki farkı hissetmessiniz.

Merhaba. 200 TL bütçe ile fare almak istiyorum. Tutuş şeklim fingertip. En az 2 makro tuşu ve örgü kablo olması benim için yeterlidir. Teşekkürler.

Ömürlük olarak HP Pavilion 200 var arkadaşım 2-3 yıldır kullanıyor bir de Corsair Katar Pro var.

Kronik bir sorun muymuş? Ben de almayı düşünüyordum.
Storm Elite modelinde çözüldüğünü söylüyorlar, sanırım kronik bir sorun. Yazılıma bir ayar yapınca düzeliyormuş galiba ama nasıl yapıldığıyla ilgili yabancı kaynaklarda bile video bulamadım.

Hocam şuana kadar herhangi bir sorun yaşadınız mı? Mouse'da tıklamayla ilgili sorun var diyenler var çünkü.
@Alicem Doğan
Hayır, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Tıklama sorunu da ilk defa duyuyorum. Gayet memnunum.

Hayır, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Tıklama sorunu da ilk defa duyuyorum. Gayet memnunum.
Uzun süre kullandıktan sonra çıkan bir sorun olabilir mi? Bu bütçede elime uyan tek mouse bu çünkü, sorunsuz olmadığını görmek beni çok üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…