Bütçe
200

myhtai

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
200 liraya alabileceğim en kaliteli mouse pad'i arıyorum. SteelSeries şu anda önde götürüyor ancak sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba.
200 liraya alabileceğim en kaliteli mouse Pad'i arıyorum. SteelSeries şu anda önde götürüyor ancak sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Sadece Fury s Pro güzel bu bütçede QCK güzel değil, klasseler gelecek haftaya 360 civarı olacak uygunsa ona bak. Ben Fury s Pro öneririm bu bütçede.

Sadece Fury s Pro güzel bu bütçede QCK güzel değil, klasseler gelecek haftaya 360 civarı olacak uygunsa ona bak. Ben Fury s Pro öneririm bu bütçede.
1) Hocam neden Speed modelleri değil de PRO önerdiniz
2) Steelseries QCK modellerini neden önermezsiniz
3) Steelseries, HyperX ve Klasse arasından hangi markayı mousepad alanında daha iyi buluyorsunuz

Bunları yanıtlayabilirseniz sevinirim

1. Pro modeli Speed yüzeye sahip isimleri biraz karışık Fury s Pro Speed yani.
2 kötü çünkü
3. fiyat önemliyse HyperX değilse klasse derim.

1. Pro modeli Speed yüzeye sahip isimleri biraz karışık Fury s Pro Speed yani.
2 kötü çünkü
3. fiyat önemliyse HyperX değilse klasse derim.
Yani ilk tercihim Fury Pro modelleri olmalıdır diyorsunuz hocam öyle mi? O zaman ilk tercih olarak onlara bakacağım, bütçemi öyle ayarlarım. Sağ olun hocam

Yani ilk tercihim Fury Pro modelleri olmalıdır diyorsunuz hocam öyle mi? O zaman ilk tercih olarak onlara bakacağım, bütçemi öyle ayarlarım. Sağ olun hocam

Fury s Pro bende kullanıyorum ve şimdi klassenin 90x40 siparişi verdim ama fareyi HyperX'in üstünde tutacağım, fotoğraf paylaşabilirim isterseniz HyperX versiyonunun.

Fury s Pro bende kullanıyorum ve şimdi klassenin 90x40 siparişi verdim ama fareyi HyperX'in üstünde tutacağım, fotoğraf paylaşabilirim isterseniz HyperX versiyonunun.
Size bir sikinti cikarmayacaksa olur tabii hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…