Merhaba.
200 liraya alabileceğim en kaliteli mouse Pad'i arıyorum. SteelSeries şu anda önde götürüyor ancak sizin de önerilerinizi bekliyorum.
1) Hocam neden Speed modelleri değil de PRO önerdinizSadece Fury s Pro güzel bu bütçede QCK güzel değil, klasseler gelecek haftaya 360 civarı olacak uygunsa ona bak. Ben Fury s Pro öneririm bu bütçede.
1) Hocam neden Speed modelleri değil de Pro önerdiniz
2) SteelSeries QCK modellerini neden önermezsiniz?
3) SteelSeries, HyperX ve Klasse arasından hangi markayı mouse pad alanında daha iyi buluyorsunuz
Bunları yanıtlayabilirseniz sevinirim
Yani ilk tercihim Fury Pro modelleri olmalıdır diyorsunuz hocam öyle mi? O zaman ilk tercih olarak onlara bakacağım, bütçemi öyle ayarlarım. Sağ olun hocam1. Pro modeli Speed yüzeye sahip isimleri biraz karışık Fury s Pro Speed yani.
2 kötü çünkü
3. fiyat önemliyse HyperX değilse klasse derim.
Yani ilk tercihim Fury Pro modelleri olmalıdır diyorsunuz hocam öyle mi? O zaman ilk tercih olarak onlara bakacağım, bütçemi öyle ayarlarım. Sağ olun hocam
Size bir sikinti cikarmayacaksa olur tabii hocamFury s Pro bende kullanıyorum ve şimdi klassenin 90x40 siparişi verdim ama fareyi HyperX'in üstünde tutacağım, fotoğraf paylaşabilirim isterseniz HyperX versiyonunun.
Size bir sıkıntı cikarmayacaksa olur tabii hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.