200 TL mouse tavsiyesi

SleuthWolf

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi max 200 TL olabilir, 100 TL'lik de söyleyebilirsiniz lakin fiyat/performans olarak iyi bir şey istiyorum. Arada oyun da oynayabileceğim genel olarak internet için kullanılacak bir mouse istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Elimdeki mouse Platoon 1590, 1 yıldır kullanıyorum, tıklayınca basılı kalıyor, bundan dolayı daha kullanışlı bir şey almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum logitech g102 yada g300s alabilirsin g300s kullandım bir süre gayet memnundum. Yazılımıyla birlikte makroda atayabilirsin.

Logitech G300S alabilirsin. Kendim kullanıyorum çok memnunum. Logitech G102'de güzele benziyor, forumda çok methediliyor. Steelseries Rival 110 modeli de gene forumda çok methedilenler arasında ona da bakabilirsin.

Eskiden kullandığım mouse G300S di. Bir süre sonra tutukluk yapıyor. Sonra çift tıklamaya başladı. Yanlışlıkla uygulama açıyor, fotoğraf beğeniyordum ve oyunlarda bana zorluk yaşatıyordu. Bende CM Mastermouse S modeline geçtim. Bir kaç aydır kullanıyorum mouse gerçekten çok güzel. Onu alabilirsin veya rival 110 da güzel bir tercihtir.

Eskiden kullandığım mouse G300S di. Bir süre sonra tutukluk yapıyor. Sonra çift tıklamaya başladı. Yanlışlıkla uygulama açıyor, fotoğraf beğeniyordum ve oyunlarda bana zorluk yaşatıyordu. Bende CM Mastermouse S modeline geçtim. Bir kaç aydır kullanıyorum mouse gerçekten çok güzel. Onu alabilirsin veya rival 110 da güzel bir tercihtir.
Aynı sorun bende de G300S'i 2 yıl kullandıktan sonra başladı. Biraz da hor kullanmıştım. Elim alıştığı, memnun kaldığım için yenisini aldım. Sizde ne kadar süre sonra bu problemler başladı ?

Aynı sorun bende de G300S'i 2 yıl kullandıktan sonra başladı. Biraz da hor kullanmıştım. Elim alıştığı, memnun kaldığım için yenisini aldım. Sizde ne kadar süre sonra bu problemler başladı ?

Bloody alın, böyle problemlerle başınız ağrımasın. Alınabilecek bir başka mouse Steelseries'tir. Onun dışında Logitechmiş, Razermiş hepsini kullandım parasına değmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı