Rival 110 alınabilir. Kuzenime aldırdım gayet memnun. Fiyatı çok daha uygundu elbette.
Steelseries Rival 100 veya 110 olması lazımdı tam hatırlayamıyorum arkadaşım da kullanıyordu. Baya memnundu. Bu fareyi de eskitelim nasip diğer fare alışverişinde artık.Bloody alın, böyle problemlerle başınız ağrımasın. Alınabilecek bir başka mouse Steelseries'tir. Onun dışında Logitechmiş, Razermiş hepsini kullandım parasına değmiyor.
Steelseries Rival 100 veya 110 olması lazımdı tam hatırlayamıyorum arkadaşım da kullanıyordu. Baya memnundu. Bu fareyi de eskitelim nasip diğer fare alışverişinde artık.
Rival 110 ve g102 arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur?
Rival 110 alın ancak 200 liraya hem mause hem de mausepad paketli olanını alın eğer uyguna bulamazsanız. Verdiği mausepad gayet güzel.Rival 110 ve g102 arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur?
Yaklaşık 11-12 ay sonra.Aynı sorun bende de G300S'i 2 yıl kullandıktan sonra başladı. Biraz da hor kullanmıştım. Elim alıştığı, memnun kaldığım için yenisini aldım. Sizde ne kadar süre sonra bu problemler başladı ?
En iyi fiyat burada mevcut şuan, geçen gün arkadaşım aldı sorunsuz.Steelseries Rival 110 Rgb Optik Gaming Mouse+qck Mousepad Bundle - n11.com
Buradan almayı düşünüyorum. Mousepad ile birlikte almak istiyorum. 205tl kargo ile birlikte. Sizce nasıl?
Bundan 2 yıl önce olması lazım arkadaşıma Bloody B2100 setini aldırmıştım. Benimde kullanma fırsatım oldu. Gayet kaliteli gelmişti bana. Diğer fare alışverişimde bir göz atarım. Öneriniz ve yorumunuz için teşekkürler.Eğer Bloody kullanmadıysan öneririm hocam. Çok dayanıklı ve makro konusunda aşırı iyi.
Beni 2 yıl götürmüştü. Kullandığınız fare maalesef erken bozulmuş. Cooler Master Mastermouse S modelinden memnun musunuz ?Yaklaşık 11-12 ay sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.