200 TL R5 3600 için soğutucu önerisi

real_kral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Ryzen 5 3600 işlemci aldım. Anakartım ASUS Prime B450M-K fakat işlemci tray işlemci yani stok fan yok. Önerebileceğiniz maksimum 200 lira olacak şekilde sıfır veya ikinci el soğutucu var mı?
Bir de soğutucu gelene kadar 1-2 günlüğüne soğutucusuz çalıştırsam bilgisayarı herhangi bir sıkıntı olur mu?

Merhaba, Ryzen 5 3600 işlemci aldım. Anakartım ASUS Prime B450M-K fakat işlemci tray işlemci yani stok fan yok. Önerebileceğiniz maksimum 200 lira olacak şekilde sıfır veya ikinci el soğutucu var mı?
Bir de soğutucu gelene kadar 1-2 günlüğüne soğutucusuz çalıştırsam bilgisayarı herhangi bir sıkıntı olur mu?
Soğutucusuz çalıştıramazsın açılsa bile hemen kapanır PC.

Soğutucu olmadan çalıştır diğer gun yeni işlemci bakarsın internet sitelerinde sakın.

Soğutucusuz çalışmaz. Çalışsa bile 2-3 dk2ya kapanır.

Sesli çalıştığı söyleniyor.👇

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı