200 TL speed mouse pad önerisi

Bütçe
200

Hesef

Decapat
Katılım
20 Ağustos 2021
Mesajlar
964
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, şu anda Razer gigantus large kullanmaktayım arkadaşımın Hyper X mousepad'ini kullandıktan sonra kesinlikle bir speed mousepad almaya karar verdim. 200tl altında speed bir mouse pad arıyorum en az 35x40 büyüklüğünde ve no name olmamalı şimdiden teşekkürler. Bütçeyi biraz aşabilirim.
 
Hocam fiyatları genelde 350 civarı bütçemin çok üstünde. Ama tasarımları gerçekten çok iyiymiş güzel bir seçenek bulamaz ise değerlendireceğim. Daha ucuz bir model varsa link atabilir misiniz?

@Liberte Sergen

Hocam FPS için en uygunu bu ya da alt modellerine bakabilirsiniz, aldım ben 350 liralığı isterseniz inceleme yapar etiketlerim.
 
Hocam FPS için en uygunu bu ya da alt modellerine bakabilirsiniz, aldım ben 350 liralığı isterseniz inceleme yapar etiketlerim.
Çok iyi olur hocam, ayrıca hangi modeli kast ettiğinizi anlayamadım klasse olanları mı? Ayrıca sanırım Hyper X in 300tl civarında bir mousepadide var o nasıldır?
 
Çok iyi olur hocam, ayrıca hangi modeli kast ettiğinizi anlayamadım klasse olanları mı? Ayrıca sanırım HyperX'in 300TL civarında bir mousepadide var o nasıldır?

Fury s Pro bende var hocam 300'lük model, klasse longteng ile karşılaştıracağım incelememde fakat HyperX çok kirleniyor.
 

Geri
Yukarı