200 TL SSD önerisi

Bright Lord

Kilopat
Daha fazla  
Bütçem 200 lira civarında. Bunun üstüne çıkamam ama altı olabilir. Önerebileceğiniz SSD'ler nelerdir? Kullanım olarak Windows'u kurmak istiyorum belki birkaç oyun kurarım içine. Sata SSD olması gerekiyor çünkü M.2 yuvam yok.

Bütçeyi arttırabilirseniz:

Bütçeyi aşamazsanız Gigabyte 120 GB modelini öneririm.
Patriot'un 120 GB modelinde sorun yaşayanlar varmış. 50 TL kadar aşabilirseniz tabii ki de Patriot Burst 240 GB.

M2 nedir bilmiyorumda açıklar mısınız?
Yeni nesil anakartlara özel olarak çıkartılan SSD yuvası. RAM'e benziyor anakarta direkt olarak takıyorsun. Dönüştürücü ile yuvası olmayan anakartlarda kullanılabiliyor diye biliyorum.

Arkadaşlar çok fazla Patriot marka önerilmiş ilk defa duyuyorum markayı kaliteli mi?
Hepinize teşekkürler önerileriniz için.

M.2 nedir bilmiyorumda açıklar mısınız?

Google yazarsan çıkar.
M.2, standart kuruluşları olan PCI-sıg ve SATA-IO tarafından geliştirilmiş olup PCI-sıg M.2 ve SATA rev. 3.2 spesifikasyonlarında tanımlanmıştır. İlk önce Next generation form factor (ngff) olarak adlandırılmış, daha sonra 2013'te resmi kuruluşlar tarafından M.2 olarak yeniden adlandırılmıştır. Birçok kişi M.2'ye hala ngff demektedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı