200 tl ile çok iyi flashlar alınabilir Örnek olarak marketlerden Cruzer Blade plastik yada demir olanını alabilirsin ve ya 3 4 gün sabrederek internetten daha iyisini ve daha uygununu alabilirsin Hi Level 32 gb alabilirsin fiyatı 170 tl olmalı 16 gb biraz düşükİyi günler, 200 TL'ye alınabilecek kaliteli bir flash bellek arıyorum minimum 16 GB olursa iyi olur, bütçe artabilir.
Cruzer Blade mi200 tl ile çok iyi flashlar alınabilir Örnek olarak marketlerden Cruzer Blade plastik yada demir olanını alabilirsin ve ya 3 4 gün sabrederek internetten daha iyisini ve daha uygununu alabilirsin Hi Level 32 gb alabilirsin fiyatı 170 tl olmalı 16 gb biraz düşük
200 tl ile USB Flashbellek önerisi yapmanın bilgiyle herhangi bir ilgisi olduğunu düşünmüyorumCruzer Blade miHi Level mi
Bilginizin olmadığı konulara mesaj atmayın lütfen, iyi günler.
MERHABA75 koduyla alın yeni hesap açıp.
Gayet de ilgisi var, saçma sapan öneriler ile milleti yanlış yönlendiriyorsunuz.200 tl ile USB Flashbellek önerisi yapmanın bilgiyle herhangi bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
200 TL bütçeye rezalet bir USB 2.0 128 GB bellek almak yerine cidden kaliteli bir 64 GB bellek almayı tercih ederimhttps://www.hepsiburada.com/kioxia/usb-bellekler-c-970?filtreler=harddiskkapasitesi:128%E2%82%AC20GB
Her zaman kapaklı tercih etmişimdir. Kullanıyorum ve memnunum. Almışken o fiyata fazla kapasiteli bir şey al.
Valla yine buradan o USB yi önermişlerdi200 TL bütçeye rezalet bir USB 2.0 128 GB bellek almak yerine cidden kaliteli bir 64 GB bellek almayı tercih ederim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.