200 TL VDSL ve ADSL2 Destekli Modem Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi ADSL ve VDSL destekli bir modem almayı düşünüyorum. 200TL civarını pek aşmazsa iyi olur. Şu an ADSL internet kullanıyorum fakat ileride TürkNet'e geçmeyi planladığım için VDSL destekli bir modem almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Not: TP-Link cihaz almayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus DSL N16 öneririm. Kendim kullanıyorum, bir sorununu görmedim. TP-Link de alınabilir bence. USB girişi gibi bir artısı var ama bana bir katkısı olmadığı için Asus aldım.
TP-Link ile ilgili bir kere sorun yaşadım o yüzden bulaşmak istemiyorum. Wi-Fi bağlanmıyordu.(İmzamdaki konuya bakabilirsiniz.)
ADSL olarak mı kullanıyorsunuz yoksa VDSL olarak mı?

ADSL olarak mı kullanıyorsunuz yoksa VDSL olarak mı?
VDSL kullanıyorum.
Screen Shot 2017-11-26 at 17.47.19.png

Screen Shot 2017-11-26 at 17.46.12.png

Acaba ADSL'de sorun yaşar mıyım hiç sorun yaşayan birini duydunuz mu? Duymadıysanız biraz araştırdıktan sonra almayı planlıyorum.
Birkaç gün ADSL kullanmıştım. O sırada sorun yaşamadım. İnternet üzerinden aldığınız üründe sorun yaşarsanız 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Vodofone ADSL kullanıyorsan güncellemeyi yüklemeden bağlanman zor olur, onun dışında sorun yaşamazsın.

Birkaç gün ADSL kullanmıştım. O sırada sorun yaşamadım. İnternet üzerinden aldığınız üründe sorun yaşarsanız 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.
Vatan'dan almayı düşünüyorum. Biraz daha araştırdıktan sonra kafama yatarsa alacağım. Çekim gücünden memnun musunuz?
Asus Dsl-n16 wifi sorunu » Sayfa 1 - 1 Paylaşmak yasak mı bilmiyorum fakat bir forumdaki bu konuya kafam takıldı. Wi-Fi kopma yaşanıyormuş sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı