200 TL webcam önerisi

esadomer

Kilopat
100-200 TL civarı bir bütçem var. Canlı dersler için ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir? Kasmadan kaliteli yani hemen kırılmayan ve akıcı bir kamera olursa iyi olur.

Bunun gibi ürünlere para baymak yerine DroidCam gibi yazılımlar ile telefonunuzu bir webcam olarak kullanabilirsiniz. Bence kötü bir ürüne para vermektense bunu kullanın. Bu sistemi kullanan yayıncılar var mesela. Bence en mantıklı yol bu.

Everest diye bakmayın hocam, kalitesi markayla alakasız kaliteli, ben de C270 alacaktım iyi ki almamışım.
Ön yargılı yaklaşmış olabilirim hiç kullanmadım ancak kullanan kişiler gördüm ve bir süre sonra kamera kendisinden çıkıyor gibi duyumlar aldım, ben ne olursa olsun güzel ve kaliteli bir marka gördüysem oraya yönelirim, arada az bir fiyat farkı varken daha kaliteli bir markayı almak daha iyidir diye düşünüyorum.

Ön yargılı yaklaşmış olabilirim hiç kullanmadım ancak kullanan kişiler gördüm ve bir süre sonra kamera kendisinden çıkıyor gibi duyumlar aldım, ben ne olursa olsun güzel ve kaliteli bir marka gördüysem oraya yönelirim, arada az bir fiyat farkı varken daha kaliteli bir markayı almak daha iyidir diye düşünüyorum.
Arkadaş haklı çünkü en azından Logitech'in satış sonrası hizmetleri çok iyi. Yeter ki yanınızda satın aldığınıza dair bir kanıt olsun, sıkıntı çıktığı esnada size daha yüksek modelini bile gönderebilme ihtimalleri var. Forumda çoğu kişinin bu olayı sevinçle yaşadığına şahit olduk.

Ama fazla aşırıya kaçmak istemezseniz de A4Tech alabilirsiniz. Sizi online derslerde üzmez.

Daha hiç sıkıntı yapmadı hocam, sıkıntı yapsa da değişim yapacaklarını düşünüyorum, bizim kameraya karşı kastı bir darbe vermeyeceğimize göre, şuanlık sıkıntı yok, arkadaşlarım bile nerden aldın diye sürekli soruyor, markaya ben de asla güvenmem ama çoğu kişinin tavsiyesi bu bütçede daha iyisi olmadığı, A4Tech'in de çok eski modellerine bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum, C270 de epey pahalı, tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı