Arkadaşın görüşüne ek olarak işi bedavadan halletmek istiyorsanız Android kullanıyorsanız DroidCam ile telefonunuzu Webcam niyetine kullanabilirsiniz. Bu pandemi sürecinde sizi epey idare edecektir.Daha hiç sıkıntı yapmadı hocam, sıkıntı yapsa da değişim yapacaklarını düşünüyorum, bizim kameraya karşı kastı bir darbe vermeyeceğimize göre, şuanlık sıkıntı yok, arkadaşlarım bile nerden aldın diye sürekli soruyor, markaya ben de asla güvenmem ama çoğu kişinin tavsiyesi bu bütçede daha iyisi olmadığı, A4Tech'in de çok eski modellerine bu kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum, C270 de epey pahalı, tercih sizin.
Merhaba, iPhone telefonlarda da kullanabiliyor muyuz?Arkadaşın görüşüne ek olarak işi bedavadan halletmek istiyorsanız Android kullanıyorsanız DroidCam ile telefonunuzu Webcam niyetine kullanabilirsiniz. Bu pandemi sürecinde sizi epey idare edecektir.
iPhone'lar için EpocCam adında bir uygulama var ama onda da bedava sürümünde 640x480 çözünürlüğünde ve watermarkı ile birlikte kullanabiliyorsunuz.Merhaba, iPhone telefonlarda da kullanabiliyor muyuz?
Teşekkür ederim.iPhone'lar için EpocCam adında bir uygulama var ama onda da bedava sürümünde 640x480 çözünürlüğünde ve watermarkı ile birlikte kullanabiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.