En ucuz Serve Deep 0.7 mm Mekanik Kurşun Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Serve Deep 0.7 mm Mekanik Kurşun Kalem özelliklerini incele, 74,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Serve Deep 0.7 mm Mekanik Kurşun Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Serve Deep 0.7 mm Mekanik Kurşun Kalem özelliklerini incele, 74,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Tombow Sh-300 Grip Versatil Kalem 0.7 Mm Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Tombow Sh-300 Grip Versatil Kalem 0.7 Mm Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam bizat kullanıyorum 200 lira değil elbette ama gerçekten çok memnun kaldığım bir kalem sadece söylemek istedim bütçeniz olursa alın bence yazı yazarken kendisi ucu döndürüyor ve bu şekilde hep sivri kaldığından güzel yazıyor.
Büromda uçlu kalem de kullanıyorum 200 TL bütçelere gidip Rotring-Fabel Castell almam malzeme kaliteleri iyi değil. Kardeşime de almadık zaten. Pentel-Tombow-Serve daha iyi ürünler sunuyor o bütçelerde.
Rotring Tikky hele aman aman o kadar çok çabuk bozulan kalem görmedim ben
Büromda uçlu kalem de kullanıyorum 200 TL bütçelere gidip Rotring-fabel castell almam malzeme kaliteleri iyi değil. Kardeşime de almadık zaten. Pentel-tombow-serve daha iyi ürünler sunuyor o bütçelerde.
Rotring Tikky hele aman aman o kadar çok çabuk bozulan kalem görmedim ben.