200 TL'ye 0.7 uçlu kalem önerisi

Hocam 7. sınıfta 2 tane aldım hala 2side çalışıyor biri sadece eskidi doğal olarak.(üniversite 3. sınıfım)
Avukatım çok şükür ne kendime ne kardeşime Rotring Tikky almadım son 1 senedir. Allah düşmanıma da aldırmasın en acil zamanda yolda bırakmıştır beni büroda müvekkile yazı yazarken kırıldı daha önce de bıraktı birkaç kez. Ona bakarsan Pensan'ın 10 yıllık kalemi var bende hala çalışıyor bu genel olarak ürünün iyi olduğunu göstermez.

Avukatım çok şükür ne kendime ne kardeşime Rotring Tikky almadım son 1 senedir? Allah düşmanıma da aldırmasın. Ona bakarsan Pensan'ın 10 yıllık kalemi var bende hala çalışıyor bu genel olarak ürünün iyi olduğunu göstermez.

Kusursuz demedim zaten. Kullanıyorum memnunum diyorum. Siz de beğenmediğinizi belirtmişsiniz. Fikir alış verişi neticesinde.

Kusursuz demedim zaten. Kullanıyorum memnunum diyorum. Siz de beğenmediğinizi belirtmişsiniz. Fikir alış verişi neticesinde.
Tabi canım orası öyle ben de size ters bir şey demedim herkesi sevdiği bir marka var. Ben Faber ve Rotring almayı bıraktım yazdığım gibi Pentel-Tombow-Serve ya da Scrikss alıyorum kardeşime.

Tek alacaksam ve pahalı alacaksam Zebra alırım ama o da pahalı oluyor.

Rotring Rapid tercih edebilirsin sana link atayım diye bir baktım 70₺ fiyatı bayağı şaşırttı ben indirimle 200₺'ye almıştım. Fiyatı aşırı uygun orijinalini konusunda emin değilim satıcının ama yorumları fena değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı