200 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi

467597

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bütçem 200TL. Ses kalitesi güzel, koşarken hoplarken zıplarken bile güzel ses veren fiyatına uygun kulak üstü kulaklık arıyorum. Bluetooth olması şart. Spor yaparken kullanacağım, ayrıca laptop kullanırken de kullanabileceğim bir şey arıyorum. Bu fiyata bulunabilir mi? Pek emin değilim. Ama eğer varsa ses kalitesi iyi olan, istediğim özellikleri karşılayan bir şey önerirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, bütçem 200TL. Ses kalitesi güzel, koşarken hoplarken zıplarken bile güzel ses veren fiyatına uygun kulak üstü kulaklık arıyorum. Bluetooth olması şart. Spor yaparken kullanacağım, ayrıca laptop kullanırken de kullanabileceğim bir şey arıyorum. Bu fiyata bulunabilir mi? Pek emin değilim. Ama eğer varsa ses kalitesi iyi olan, istediğim özellikleri karşılayan bir şey önerirseniz sevinirim.
Bütçeyi baya aşmanız lazım.

Öneririm hocam gayet iyi bir kulaklık. İncelemelere bakabilirsiniz TAA falan incelemişti.

Kulak üstü istiyor aynı modelden bende de var. Eğer almayı düşünürse dokunmatik sensörü dışında iyi bir kulaklık.

Bu ürünü inceleyebilirsiniz isterseniz gayet uygun ve hem oyuncu kulaklıkları daha fazla iş görüyor yani özelikleri daha fazla olduğu için memnun kalabilirsiniz ama internetten almanızı pek önermem 200 TL'ye kötü malzeme olabilir ama bolototh kulaklığın görüntü önlemesi olmasını öneririm odaklanmak daha kolay oluyor yaptığınız işe hem dışardaki seslerden de rahatsız olmazsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı