200 TL'ye claw tutuş için mouse önerisi

Hajexu

Hectopat
Daha fazla  
Eğer daha iyi olacak ise 250 TL'ye kadar genişletebilirim bütçeyi. Çoğunlukla MOBA tarzı oyunlar oynuyorum. Tutuş şeklim claw tarzı, bir de elim fazla büyük değil. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam miss gibi mouse.

Kendim aldım yüksek ihtimal bugün incelelme atıcağım.

•16k Hero sensör.

• 16.000 DPI.

@Samotne Ciasteczka.

Hocam denedim DeathAdder V2 miniyi gerçekten boyutu çok küçük elinin 5 cm olması gerek.

Eğer daha iyi olacak ise 250 TL'ye kadar genişletebilirim bütçeyi. Çoğunlukla MOBA tarzı oyunlar oynuyorum. Tutuş şeklim claw tarzı, bir de elim fazla büyük değil. Şimdiden teşekkürler.
Kupon kardeşliği ile attığım fareyi almanı öneririm ve satın almadan önce satıcı ile konuşup ürünün fiyatını 3 ya da 4 dolar olarak göstermesini iste bu sayede çok daha az vergi ödersin.

Corsair Katar Pro ile MX518 arasında 1.5Cm'lik bir fark bulunuyor. Elim çok büyük değil ve claw biçiminde tutuyorum. MX518'inde sensörünün fiyatına göre güzel olduğunu gördüm fakat boyut yüzünden çok kararsız kaldım. Acaba ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?
Corsair Katar Pro ile MX518 arasında 1.5Cm'lik bir fark bulunuyor. Elim çok büyük değil ve claw biçiminde tutuyorum. MX518'inde sensörünün fiyatına göre güzel olduğunu gördüm fakat boyut yüzünden çok kararsız kaldım. Acaba ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?
MX518 daha büyük bu arada.
Hocam miss gibi mouse.

•16k Hero sensör.

• 16.000 DPI.

@Samotne Ciasteczka.

Hocam denedim DeathAdder V2 miniyi gerçekten boyutu çok küçük elinin 5 cm olması gerek.
Önerdiğiniz mouse gerçekten güzel fakat boyutu hakkında biraz endişem var. Elim çok büyük değil tutuş pozisyonumdan dolayı sıkıntı olabileceğini düşündüm. Kullandığınızı varsayarak tutuş olarak claw şeklinde tutuyorum acaba rahatsız eder mi ? ( Elim 18cm )
Hocam miss gibi mouse.

•16k Hero sensör.

• 16.000 DPI.

@Samotne Ciasteczka.

Bu arada profilinizden baktım son kullandığınız mouselerimiz aynı bir nevi kader ortağıyız :D

Son düzenleme:

MX518 daha büyük bu arada.

Önerdiğiniz mouse gerçekten güzel fakat boyutu hakkında biraz endişem var. Elim çok büyük değil tutuş pozisyonumdan dolayı sıkıntı olabileceğini düşündüm. Kullandığınızı varsayarak tutuş olarak claw şeklinde tutuyorum acaba rahatsız eder mi ? ( Elim 18cm )

Bu arada profilinizden baktım son kullandığınız mouselerimiz aynı bir nevi kader ortağıyız :D
Hocam MX518 tam size göre, alın geçin bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı