200 TL'ye FPS için mouse önerisi

@Kuzyysky 60 TL Civarında bir fiyata Logitech M90 kullanmıştım, onun bile sensörü giriş seviyesinin altında olmasına rağmen gram takılma yapmıyor ve FPS oyunlarında yetiyordu. Katar Pro rahatlıkla alabilirsin. En azından ülkemizde düşük bütçeye güzel ve orta seviye mouselar bulunabiliyor.

@Kuzyysky 60 TL Civarında bir fiyata Logitech M90 kullanmıştım, onun bile sensörü giriş seviyesinin altında olmasına rağmen gram takılma yapmıyor ve FPS oyunlarında yetiyordu. Katar Pro rahatlıkla alabilirsin. En azından ülkemizde düşük bütçeye güzel ve orta seviye mouselar bulunabiliyor.
cidden bu fiyatı görünce çok şaşırdım mosue sanırım önceden 180 tl civarındaymış böle bir mouseyi önerdiğin için teşekkürler
katar pro yu alacağım
@mstfaozder Katar Pro yu alacağım teşekkür ederim bu fiyata böle bi mouse cidden şok oldum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı