200 TL'ye Işıklı Klavye Önerisi

Bende dediklerinizin hiçbiri olmadı.Ama siz bilirsiniz.Ayrıca 154 tl olması garip.Yarı fiyatına aldım 1 ay önce.

Dediklerimi görebilmen için, üst seviye bir klavyeyi de aynı anda kullanıp deneyimlemen gerekiyor dostum. Tekil kullanımda anlaşılmaz zaten. Tabiri caizse; "attan inip, eşeğe binmek" lazım

Dediklerimi görebilmen için, üst seviye bir klavyeyi de aynı anda kullanıp deneyimlemen gerekiyor dostum. Tekil kullanımda anlaşılmaz zaten. Tabiri caizse; "attan inip, eşeğe binmek" lazım
Üst seviye klavyeleri de deneyimledim merak etmeyin.Fiyat performans açısından iyi bir ürün dedim.Tabi kide Corsair klavye ya da CM klavyeleri gibi olamaz.

Cooler Master MasterKeys Lite L oldukça şık ve teknik anlamda da yeterli bir klavyedir. 8 tuşu mekanik diye kalan tüm tuşları membran bir klavye almanın bir anlamı yok. Apex 100 ile Lite L'nin hissiyatını kıyaslayan ve farkının olmadığı söyleyen arkadaş bence iki ürünü de kullanmadan sallamış.

Bence de iki klavyeyi de denedim Cooler Master Masterkeys Lite L Apex 100'den daha iyi.

Allah aşkına, Cooler Master'ın tuşları Cherry MX'miymiş? Az anlatsana

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G105

Şahsen ben arkadaşı bu saygısız ve yıkıcı tutumundan ötürü report'ladım. Moderatörler bakarlar birazdan bu konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…