200 TL'ye Işıklı Klavye Önerisi

Şahsen ben arkadaşı bu saygısız ve yıkıcı tutumundan ötürü report'ladım. Moderatörler bakarlar birazdan bu konuya.

Bakarlar. İyi Bayramlaarrr :)
@Viktor R3znov Bu saldırgan tutum ne? Sırf seninle aynı fikirde değil diye iki mesajda kavga çıkarmışsın. Özelden yaz deyip adamı tehdit etmişsin. Seninle aynı olmayan fikirlere saygı duymak zorundasın. Duyamıyorsan burada ne işin var.

Ben kimseyi tehdit etmedim. Yaşımı sorgulayan bir vatandaşa, yaşımı öğrenmek istiyorsan bana yaz dedim.
Cherry MX kullanmamış bana tuşları Cherry MX'miymiş gibi imalarda bulunmasın. Mekanik değil ki zaten klavye Cherry MX switch olsun.

Cherry MX kullanmadığımı söyleyebilmen için beni tanıman ve kullanıp kullanmadığımı görmen gerekiyor. Ben de onu diyorum zaten. Mekanik olmayan klavyeye mekanik muamelesi yapıyorsun. Mekanik hisli klavyenin bir avantajı yok ki bu sebeple boşu boşuna + 50, 60 lira daha vermeye değmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı