200 TL'ye kadar termal macun önerisi

13.5W/mk 4 gr 124 TL
Bizzat kullandım MX-4'ten daha performanslı oldu benim sistemimde
(Stres testinde yaklaşık 9-10 derece daha serin)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam donanın arısıvı ıncelemesını yapmış bende izledim nasıl daha iyi buldunuz anlayamadım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam donanın arısıvı ıncelemesını yapmış bende izledim nasıl daha iyi buldunuz anlayamadım

youtube video açamıyorum ve inceleme yapıldığını bilmiyordum. videoya dair yorum şu an yapamam. sıcaklık değerlerini yarın atacağım. istediğiniz test olursa yazın

İki termal macunuda klasik bir stres testine sokabilirseniz sonuç ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Not: Hocam sizle olabilir, olamazı değil gerçek olup olmadığını öğrenmek için tartışıyorum. Biraz sinirlendiniz gibime geldi =D

Sinirlenmedim kardeşim olur mu öyle şey?
Sadece Amazon gibi güvenilir bir sitenin sattığı ürünü o fiyata olmaz mümkün değil tarzında bir yorumla görünce şaşırdım. Kendim kullandığım için paylaşma ihtiyacı hissettim. Bariz bir fark görmesem herkes gibi MX-4 termal grizzly falan önerirdim. (bundan önceki macunum termal grizzly hydronaut ve 1 gr 160 TL) amaç en uygun fiyata en performanslı ürünü satın almak olduğu için olumsuz yoruma şaşırdım.
Şu an Donanım Arşivi'nin bu macun ile ilgili video çekip alınmaması yönünde bir yorumu olduğunu öğrendim. Hal böyle olunca iddiamı ispatlamam gerektiğini anladım ve istediğiniz testi yarın sabah yapacağımı söylüyorum.

Son düzenleme:
Anladım hocam bende aradaki uçurum farktan dolayı öyle demiştim. Yarın ki test sonuçlarını gene de merakla bekliyorum.

YouTube video açamıyorum ve inceleme yapıldığını bilmiyordum. Videoya dair yorum şu an yapamam. Sıcaklık değerlerini yarın atacağım. İstediğiniz test olursa yazın.

Sinirlenmedim kardeşim olur mu öyle şey?
Sadece Amazon gibi güvenilir bir sitenin sattığı ürünü o fiyata olmaz mümkün değil tarzında bir yorumla görünce şaşırdım. Kendim kullandığım için paylaşma ihtiyacı hissettim. Bariz bir fark görmesem herkes gibi MX-4 termal grizzly falan önerirdim. (bundan önceki macunum termal grizzly hydronaut ve 1 gr 160 TL) amaç en uygun fiyata en performanslı ürünü satın almak olduğu için olumsuz yoruma şaşırdım.
Şu an Donanım Arşivi'nin bu macun ile ilgili video çekip alınmaması yönünde bir yorumu olduğunu öğrendim. Hal böyle olunca iddiamı ispatlamam gerektiğini anladım ve istediğiniz testi yarın sabah yapacağımı söylüyorum.

Testleri bekliyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam bende aradaki uçurum farktan dolayı öyle demiştim. Yarın ki test sonuçlarını gene de merakla bekliyorum.

Testleri bekliyorum hocam.

r23 test.png

sistem boşta 4.7.png

cpu-z stress.png

İstediğiniz farklı testler varsa yapabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı