200 TL'ye kadar VDSL Modem Önerisi

Altyapım 73 Mbps destekliyor. Uzunca bir süredir internet kullanmadım ama sanırım kablolama evin bir köşesinde hazır bekliyor. Beklemiyorsa bile Netspeed sanırım bunu kendisi yapıyor. Ufak ev içi bağlantıları yapabilecek bilgiye sahibim zaten. Başvurumu yaptım, 75 Mbps hız vaat eden paketi alacağım. Bunu için bir modem önerisi istiyorum. Bina içi duvarlar kalın ve internetimin çatıdan da çekmesini istiyorum (Çatı ile dairemiz arasında bir kat daha var). Ev içinde ve çatıda sorunsuz kullanabilmem benim için yeterli. Bütçem 200 TL, çok beğenirsem biraz zorlayarak 250 TL'ye kadar çıkarabilirim. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Çatıdan çekme konusunda garanti veremem ama tavsiyem bütçenizi biraz daha artırıp bunu almanızdır:

Asus DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü Fiyatı

Ya da bütçe dışına çıkmayıp bunu:

D-Link DSL-224 300Mbps 4 Port Kablosuz 2x2 Mimo Anten Fiyatı
Bundan 5 yıl kadar önce kullandığım modem çatıdan rahatlıkla çekiyordu. Modem pencere yanında duracak zaten. Evin en uzak odasından çatıya göre daha kötü çekiyordu hatta. Sanırım D-Link olanı alacağım. Her iki modemden de AC desteği alamayacağım için benim için çok farkı yok gibi. Bu bütçeyle AC destekli bir modem almak da neredeyse imkansız sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı