DLC almayacaksan hiçbir halta benzemiyo açıkcası oyun ben birkaç ay önce oynadım. Ama millenium day ve turkey+ modlarıyla zevkli oluyor.İndirime girmesini bekliyordum 9 dolara düşmüş, sizce alınır mı? Ayrıca önerdiğiniz başka oyun var mı indirimde olanlar arasından?
Bende son çıkanlar hariç çoğu DLC var isteyene drive linkini yollayabilirim online da falan sıkıntı çıkarmıyor.DLC almayacaksan hiçbir halta benzemiyo açıkcası oyun ben birkaç ay önce oynadım. Ama millenium day ve turkey+ modlarıyla zevkli oluyor.
DLC almayacaksan hiçbir halta benzemiyo açıkcası oyun ben birkaç ay önce oynadım. Ama millenium day ve turkey+ modlarıyla zevkli oluyor.
DLC'ler orjinal oyuna drive ile yüklenebiliyor mu ?Bende son çıkanlar hariç çoğu DLC var isteyene drive linkini yollayabilirim online da falan sıkıntı çıkarmıyor.
Evet ben öyle yapmıştım oyunu steamden aldım hiç beğenmedim sonra dlc leri bu şekilde yükleyip öyle oynadım.DLC'ler orjinal oyuna drive ile yüklenebiliyor mu ?
Eyvallah adamsın reis.Evet ben öyle yapmıştım oyunu steamden aldım hiç beğenmedim sonra dlc leri bu şekilde yükleyip öyle oynadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.