200 TL'ye kalem önerisi

umut cakal

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 0.7 uçlu bir kalem arıyorum. 200 TL bütçem gerisine gerek yok. Çok ağır kalem sevmiyorum biraz hafif olsa iyi olur aslında aklımda öneri olarak Rotring 500 var ama isminin hakkını veren bir kalem 500 TL bir kaleme verilmez. Önerisi olan varsa yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Rotring 500 ve atılan Scrickss kalem de olan birisi olarak. Tipe aldanmadan. Pentel 120 al ve keyfine bak. Uzun süreler yazı yazmıyorsan diğer kalemleri de tercih edebilirsin.

Elimde Rotring 500 ve atılan scrickss kalem de olan birisi olarak. Tipe aldanmadan. Pentel 120 al ve keyfine bak. Uzun süreler yazı yazmıyorsan diğer kalemleri de tercih edebilirsin.

Scrickss gayetde iyi bir kalem markasi, zamaninda çok kullanmıştım, FaberCastel ve Rotring'den iyi oldugunu dusunuyorum şahsen.

Scrickss'in neyi var hocam 10 numara kalem ayrıca Rotring 500 hayatımda kullandığım en iyi kalem.
Rotring 500'e kibar davranmanız lazım, düştüğü zaman uç kısmı yamuluyor ve uzun vadede kaleme zarar veriyor. Ayrıca cebe atan biriyseniz taşımak için uygun değil.
Scrickss ise uzun süre yazılara uygun bir kalem değil. Kalem tercih ederken kullanım alanlarınıza göre almanızı tavsiye ederim. Bu kalemler bir öğrenci için ancak ikinci kalem olarak alınabilir. Birincil tercihinizi daha rahat kalemlere vermenizi öneririm.
Lisede elimde rotring 500 ve pentel 120 vardı. Biyoloji hocası yazdırmaya başladığı an penteli çıkartırdım. Müthiş bir ergonomisi var. Yeni şeyler denemeyi seven birisi olarak o kalemi 3 kere aldım. Hala daha kullanırım.
Daha üst bütçelerde rotring 600 ve pentelin diğer modellerini konuşabiliriz. Ancak bu bütçeye pentel 120'yi denemenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı