200 TL'ye Kamera Önerisi

Bahsettiğin kameralar kaç TL haberin var mı?
Dolar yerinde dursaydı Everest SC-HD03 önerirdim, ama geçen ay 200₺'ye tripod dahil aldığım kamera 500₺ olmuş.

Doğru. Temiz 2.el modellerine yönelinebilir. 300 TL ye sıfır kötü kamera almak yerine 300 TL ye c310 bulunabilir.

c310 bir üst modeli 5MP c270 3MP, yüz takip var diğerinde yok gibi internetten bakabilirsiniz.

Doğru. Temiz 2.el modellerine yönelinebilir. 300 TL ye sıfır kötü kamera almak yerine 300 TL ye c310 bulunabilir.

c310 bir üst modeli 5MP c270 3MP, yüz takip var diğerinde yok gibi internetten bakabilirsiniz.
İsterse 2. el alabilir ama herkes ikinci el almak istemeyebilir. Ben olsam kamera gibi bir üründe tercih etmezdim mesela.

360 TL civarı o kadar bütçeyi aşamam zaten.
İkinci el yönelirseniz daha iyi olur ama istemezseniz piyasada o fiyata kameralar mevcut.
Hocam fiyatı düşmüş kameramın.
Bunu öneririm. İsterseniz videolara göz gezdirebilirsiniz, aktif olarak kulllanıyorum memnunum.

İkinci el yönelirseniz daha iyi olur ama istemezseniz piyasada o fiyata kameralar mevcut.
Hocam fiyatı düşmüş kameramın.
Bunu öneririm. İsterseniz videolara göz gezdirebilirsiniz, aktif olarak kulllanıyorum memnunum.
Görüntü kalitesi nasıl.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı