İyi günler. Bundan yaklaşık 1 yıl önce @Barış Tolon 'un tavsiyesiyle 200 TL'ye Kingston Hyperx Cloud Stinger modelini Hepsiburada üzerinden GameEkstra mağazasından almıştım. Üründen memnundum lakin verdiğim paranın üzerine koyarak daha iyi bir kulaklık almak istediğim için kulaklığı iade etmek istedim ama hijyen dolayısıyla ürünü kabul etmediler. Bende mecburen kullanmak zorunda kalmıştım. 1 ay sonra maalesef ürün bozuldu.
Hepsiburada üzerinden onarım talep edemediğim için kaldı öyle kulaklık. Yaklaşık 10 ay sonra GameEkstra'yı arayarak ürünü garantiye gönderdim, 30 gün garantide kaldıktan sonra ürünün yerine "Ürünün onarımı yapılamadığından aslı ve muadili stoklarda bulunamadığı için hediye çeki sunulmuştur" sebebiyle 200 TL hediye çeki verildi.
Önerileriniz için teşekkürler lakin bahsettiğim gibi ders videoları ve biraz da müzik içi kullanacağım. Gaming ürünler almak istemiyorum. @Jira sizin yorumunuz nedir acaba ?
Kulak içi kulaklık olarak Rock Zircon'u kullanıyorum. Kulak üstü kulaklığı bilgisayar başında video izlemek için istiyorum. Linkini verdiğim Motorola Pulse Max hakkında ne düşünüyorsunuz ?