200 TL'ye Kulaklık Tavsiyesi

Makaleler
17
Daha fazla  
Merhabalar. Önceden kulaklık konuları açmıştım ancak bekledim ve bu sürede de eski monitörümü sattım. Şu an 200 TL gibi bir para var elimde. Bu paraya alınabilecek en iyi kulaklığı aramaktayım. Aklımda şu iki model var.

Sharkoon SharkZone H30
Snopy Rampage SN-RW1

Steelseries Siberia 200 (yeşil rengi bulunuyor ve renginden ötürü pek sıcak bakmıyorum)
Belirttiğim gibi 200 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklığı almak istiyorum. Yurt içinden olursa daha iyi olur ancak yurt dışından da vergi vs dahil 210 TL falan olabilir. Genellikle Rainbow Six Siege oynuyorum. Aktif olduğum saatler gece 00 ile sabah 06 arası. Mikrofonu iletişim için kullanacağım. Bu yüzden mikrofonu iyi olmalı. Saat nedeniyle çok yüksek sesle konuşamasam da sesimin anlaşılır gitmesini isterim. Ayrıca kulaklığın iyi ses vermesini de istiyorum. Yüksek sesten hoşlanırım.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Aklınızdaki modelleri kullanma şansım olmadı ama ikisi de kalite bakımından övülen markalar değiller. Bu bütçeye göre Asus Cerberus BLK ALW - Logitech G231 Prodigy seçimleri daha iyi olur.
Hocam Asus'un konforu hakkında pek olumlu yorumlar görmedim. G231'i inceliyorum.

HyperX Cloud Stinger daha iyi bir modeldir.
Bu konuda geçen tüm kulaklıklardan daha mı iyidir? G231 vs de dahil.

Sosyal'de incelemesi mevcut. Bakabilirsiniz. Bu bütçelerde oyun için iyi bir kulaklık. Ses kasabilirsiniz tabii ki.
Teşekkür ediyorum. İncelemeye bakacağım.

@Jira hocam YouTube' da Frekans Tv adlı kanala da sormuştum buraya konu açmadan önce. Bir kişi ile şu şekilde muhabbetimiz oldu. Kulaklıktan anlıyorum diyor ancak arkadaşı dikkate almadım. Söyledikleri saçma geldi. HyperX' in kalitesinin Gamepower' dan daha yüksek olduğunu düşünüyorum hala yanlış mıyım? Ayrıca HyperX' e alternatif öneriler var mıdır? Bazı yerlerde Cooler Master Master Pulse deniliyor da o yüzden sordum. Yani HyperX olmazsa kesinlikle şunu alırdım dediğiniz ürün veya ürünler var mıdır?
Bu arada konuşmalarda ki Erşan Kuneri benim.

Maalesef ağzı olan konuşuyor. İlgili kişi kulaklıklar hakkında hiçbir bilgisi olmadığını 3-5 yorumda açık açık belli etmiş. Dediklerini de önemse. Yanlış bilgilendirme/yönlendirmeden başka bir şey göremiyorum.

Medusa ile Cloud 2'yi aynı tutup, sadece tasarım farkı var demiş Bu kişiye daha ne diyebiliriz?

Sanırım bu kişiler için üstünde 7.1 ve dışının biraz süslenmesi o ürünü kaliteli yapmak için yetiyor. Zira daha nasıl bir 7.1 kullandığını bilip bilmeden, teknik özelliklerini bilmeden karşılaştırdıkları kulaklıklara bakın. Piyasada ne kadar dandik ürün, alınmayacak ürün varsa size saymış kısacası. Üstüne 7.1 yazmak ile olmuyor bu işler. Hayatında bir kere kaliteli 7.1 kullansa zaten bu markaların nasıl bir denli çöp olduğunu anlardı. Belli olan şu ki kullanmamış.

Soruna gelecek olursak CM'nin alternatif bir modeli var tabii ki.
  • CM MasterPulse Bass FX
Stinger alternatifi olarak bu modele bakabilirsin.

Son düzenleme:
Bu kulaklıktan çok anlayan odyofil arkadaşımızın 200-250 lirayı hak ediyor dediği 7.1 kulaklıkların en pahalısı Çin'de 30 dolara falan satılıyor. Bu tarz kalitesiz kulaklıklarda bulunan dahili 7.1 ses kartının üreticiye maliyeti 1 dolar bile değil. Aynı 7.1 ses kartlarının harici versiyonlarını Türkiye'de 5-6 TL'ye bulabilirsiniz. "200 liraya stereo alacaksan paşa gönlün bilir" demesinden de Windows Sonic, Dolby Atmos ve Razer Surround gibi çözümlerden bihaber olduğunu anlıyoruz.

Ayrıca Gamepower, Somic, Sades gibi dandik Çin kulaklıkları fiyat/performans ürünü değildir. Bunlarda sadece fiyat var, performans yok.

Bu arada HyperX Cloud Stinger'a alternatif olarak Plantronics RIG 400 tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…