200 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
200-250

17kHerze

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2021
Mesajlar
106
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar evet, biraz garipsenecek bir durum. Fakat FPS oyunu oynamıyorum. CS:GO bittikden sonra FPS oyunlarını bıraktım. Valorant filan o tarz hiçbir oyun oynamıyorum, Minecraft'da oynamıyorum. Drag Click'de önemli değil. Sadece görünüşü olsun, malzeme kalitesi fiyatına göre olsun yeter. 200-250 civarı önerebileceğiniz mouse var mı? Markası önemsiz, ışığı falan olsun en azından. Boş eğlencesine oyun oynadığım için fazla para yatırmaya gerek duymadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.com.tr

Amazon'un verdigi kupon bosa gitmesin diye almistim. Bir de ileri geri kisayol tuslari cok rahatlik sagliyor tarayicida gezinirken. Kupon buldugunda sipariş verirsen daha uyguna gelir.

Bir aydir kullanıyorum. Malzeme kalitesi iyi degil, tabii fiyatina gore normal. Ben aldigimda 264 TL'den 60 kuponum ve Nays falan derken 170 180'e gelmisti. Bu fiyata hem sessiz tiklama ozelligi hem de ileri geri kisayol tuslari mevcut. Isik yok ve oyunlarda hiç denemedim. Su ana kadar fark ettigim tek sorun mousepadimde daha yavas kayiyor eski fareme gore. Uzun vadede ne olur bilmiyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı