Merhabalar, alacağım RX 470 4 GB MSI Gaming modeli ekran kartım için ucuz bir PSU bakıyorum. Maksimum 200 TL'ye kadar çıkabilirim. Kafamda HADRON Hd411 Power Supply 400w Kutulu | Trendyol bu var. Üzerinde erkan kartına giden 8 pinlik güç girişi var mı bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
The Elite 400W 230V V3 power supply unit is a dependable choice for entry level users and system integrators. The quiet 120mm fan, Active PFC, and 3 year warranty deliver a PSU that provides function and resilience you can count on.
The Elite 400W 230V V3 power supply unit is a dependable choice for entry level users and system integrators. The quiet 120mm fan, Active PFC, and 3 year warranty deliver a PSU that provides function and resilience you can count on.
Hocam iyi günler, farklı bir ekran kartı modeline geçmeyi düşünmeye başladım, bu PSU'yu da sipariş etmiştim Trendyol'dan, sipariş etmiş olduğum ekran kartı modeli 8+6 pinlik güç girişi istiyor, modelin adı R9 280X shapphiranın modeli, çok fazla anlamıyorumda PSU, ekran kartına yeterince güç verebilecek mi?