200 TL'ye RX 470 için anakart önerisi

200TL bütçeye RX 470'i adam akıllı besleyebilecek bir PSU bulamazsınız. Anakart da bulamazsınız.

Bütçenin artması lazım.
hocam psu yu sipariş ettim Cooler Master Mpw-4001-acabn1-eu V3 400w Fanlı Psu | Trendyol
fakat 8 pinlik güç girişi var galiba tam anlamıyorum , alacağım ekran kartı modelim rx460 tı fakat model değiştirmek istedim r9 280x li modeli tercih edicem , onun ise8+6 pinlik güç girişi var , yetecekmidir? alacağım psu nun özelliklerinden bakılması lazım ben tam anlamıyorumda

Hocam iyi günler, farklı bir ekran kartı modeline geçmeyi düşünmeye başladım, bu PSU'yu da sipariş etmiştim Trendyol'dan, sipariş etmiş olduğum ekran kartı modeli 8+6 pinlik güç girişi istiyor, modelin adı R9 280X shapphiranın modeli, çok fazla anlamıyorumda PSU, ekran kartına yeterince güç verebilecek mi?
Merhaba, minimum 600Wlık PSUya geçmeniz gerekecek ekteki bağlantıyı ve görseli inceleyebilirsiniz.
1609109566582.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı