Alıcı 200 TL'ye Sistem

murat1982

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Kaynakçı
Merhaba arkadaşlar, (LG43UF7787 Model) TV'ye bağlıyacağım randımanlı çalışan eski bir sistem arıyorum. Bu masaüstü veya laptop olabilir. Sadece internette gezinebileceğim, Video izliyebileceğim birde online oyun onayabileceğim bir sistem olsun yeter.

Core 2 Duo E6300 işlemci, MSI 775p anakart, Kingston 2gb ddr2 ram, HD4550 512mb hdmı çıkışlı ekran kartı, samsung 80gb sata harddisk, 300W güç kaynağı ve Crea marka midtower kasayı size 200TL ye verebilirim.

Merhaba sheltonzane01 hocam, Sistem'de işletim sistemi kurulumu? Format CD'si varmı? Sistemi aldığım gibi kullanacak'mıyım? Klavye, Mause varmı?.
Tel: 541 902 16 29

Elimde core2 e8400 işlemci , anakart gigabyte ep35c ds3r , ekran kartı ati 4850 512mb 128 bit , 4 gb ddr3 ve 250 gb hardisk. 260 tl satıyorum. Anakartın 8 gb ddr3 desteği vardır.

Merhaba pirates caribbean, Komple sistemmi? Birde sistemini yazmış'sın ama benim istediğim fiyatı yazmamış'sın :).

Telefonda bağlandığım için istediğin fiyat gözümden kaç mış. Komple sistemdir.Klavye fare yok.

Telden konuştuk, Yarın için bir aksilik çıkmaz ise yerinde testlerini yapacak. 205TL ye kasa, klavye ve mouse 3lüsü olarak konuşuldu. Yanında format CD si de verilecektir.

Merhaba ehiamico hocam, Stick PC'nin ikinci el fiyatlarına baktım bulamadım. Senin bildiğin herhangi bir yer veya site varmı?

Merhaba arkadaşlar, ehiamico arkadaşın tavsiyesi üzerine, Technopat'ın (Technopc MX40) Model mini PC incelemesine baktım. Ve 15 gün sonra kısmetse almaya karar verdim. Değerli vaktinizi aldım. Hayırlısı artık. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı